torsdag 1. november 2018

Interiørtips hytte

Sammen finner vi løsningen som passer best for deg. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Gratis frakt, rask levering, lave priser og høy kvalitet!


Interiørtips hytte

Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter innendørs. Hytter innvendig - Inspirasjon - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer!


Du må selvsagt ha god allmennbelysning, men stemningsbelysning er minst like viktig på en hytte , hvor man først og fremst vil oppnå hygge og kos, sier Hanne Dahl. Kobber er veldig i vinden. Interiørkonsulentene foreslår å trekke inn dette materialet i form av pendler over spisebordet. Husk også gode leselamper. I en hytte nær skogen er det naturlig å bli inspirert av de grønne og brune tonene fra gress, mose, blader og kvist.


Tidløse grønntoner finnes i mange varianter og kan kombineres på ulike og spennende måter. Mange av oss sverger til de varme fargenyansene når vi skal innrede hytta. Hyttelivet handler ofte om det enkle og det ærlige. Og selvfølgelig skal hytta ha farger som gir deg ro og som passer til hyttas sjel.


Se våre forslag til gode hyttefarger, enten du har hytte ved sjøen, på fjellet eller andre steder. Nå er det også enkelt å male gulnet panel. Bli inspirert av hva andre har gjort! Hun har mange gode interiørtips til deg når du skal pusse opp og innrede sommerhytta. I en sommerhytte er det viktig å fokusere på å skape en sommerlig, lys og trivelig atmosfære.


Interiørtips hytte

Flere av oss innreder med maritime elementer ved havet og lar naturen flytte inn. Denne uken skal gutta pusse opp hver sin hytte og eierne skal kåre sin favoritt! Tillat deg selv litt rot og omgi deg med ting som tåler å bli brukt, tipser kunstneren Mie Olise Kjærgaar som har en sjarmerende hytte i en kolonihage – hvor hun har innredet masse med gjenbruksmaterialer. Ikke gå glipp av alle de fine boligreportasjene våre – meld deg på nyhetsbrevet her!


På min måte er jeg like forelsket i Rondane som Harald Solberg var. Kanskje jeg er miljøskadd fra barndommens hytte -til- hytte -turer? Bildet er tatt fra Solbergs Plass i Atnedal, et flott utsiktspunkt langs Nasjonal turistvei Rondane. Solberg malt sitt ikoniske bilde En vinternatt i Rondane ikke langt her fra. Fagmøbler har et stort utvalg i møbler, tepper og interiørvarer som gir deg mange muligheter når du skal innrede din hytte.


Vi har fått innrede en vakker tømmerhytte på fjellet med et utvalg av vårt sortiment. La deg inspirere av våre møbler, tekstiler, farger og interiørtips. Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig? Tyrilin panelbeis for hytter fremhever vegger og tak.


De fleste har et spesielt forhold til hytte og hytteturer, og mange av oss eier en perle på fjellet eller en fritidsbolig ved sjøen. Dessverre er hytta synonymt med gulnet furu og gamle filleryer, men slik trenger det ikke være. Interiørekspert Halvor Bakke forteller at hytta kan pusses opp med enkle grep, uten at det koster skjorta. Moderne hus og hytter tilpasset etter dine ønsker!


Interiørtips hytte

Vi hjelper deg med å realisere hus og hytte drømmen din. Derfor har Tinde utviklet fem serier av kvalitetshytter – alle med hver sine særtrekk og egenskaper. Vi bygger din hytte spesielt for deg og dine, slik blir den et sted der du kan dyrke de gode opplevelsene i livet.


Koselig og romslig hytte på liten plass Gjennomgående, harmonisk fargebruk og gjennomtenkt innredning gjør denne kvadratmeter vesle hytta riktig så stor. NATURTONER: Interiøret er lyst, men allikevel lunt, med farger inspirert av naturens stein, mose og treverk. Får håpe dette kan være til inspirasjon for dere som skal bygge eller innrede en hytte på fjellet. Da finner du fort ut hva du blir glad i, og hva du blir fort lei. Bor du smått, kan du leve smart og godt.


Roger Samdal - Hytte i Valdres - Blogg - Beitostølen - Ulvhild Hyttegrend - Torvtak - Interiørbeis - Jotun - Laftepanel - Tømmerpanel - Rundtømmerpanel - Klassisk. Det samme gjelder tapeter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg