tirsdag 20. november 2018

Maling utemøbler

Rimelige utemøbler til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager.

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Alltid lave priser og et stort utvalg! Sparmax har hagemøbler till lave priser som passer til enhver uteplass, liten eller stor. Hvordan male utemøbler. Denne bruksanvisningen gjelder for maling av utemøbler.


Vi anbefaler at du bruker dør- og vindusmalinger på utemøbler av gran eller furu. Treverk skal alltid vaskes ned før du begynner å male. Det ligger et lag av eksos, smuss og annet over, så hvis du ikke vasker grundig før du begynner, risikerer du avskalling etterpå.

Hva hvis malingen krakelerer? Da har du ikke slipt treet nok og det har ikke blitt mattet nok til at neste lag med maling binder seg til underlaget. I videoen nedenfor ser du maling av en stol. Sjekk at tidligere maling hefter godt. Flaker malingen må den skrapes av.


Etter vask og rens av treverket, er møblene klare for ny behandling. Fibrene i treverket reiser seg når det blir vått. Da blir overflaten ru.


Puss med slipepapir for å få en glatt flate. Gi dine utemøbler ekstra omtanke - beskytt dem mot vær og vin og gjør de sommerfine ved hjelp av litt maling ! Sommersesongen er snart på vei og uansett om din uteplass er i form av en hage, en balkong eller kanskje en brygge så er den et herlig fristed for å nyte fred og ro. Legg litt ekstra omtanke på denne plassen og la møblene i alle former og størrelser bli sommerfine ved hjelp.


Fjern all løstsittende rust og maling , og påfør malerolje eller en spesiell rustolje som trekker inn i rusten og driver ut luft og fuktighet. Når rustflekkene er mettet med olje og har en silkematt glans, skal det hele tørke over natten før maling. Bruk en egnet metallprimer og maling.


Riktig gamle utemøbler som fremdeles er solide i sin konstruksjon, kan bli små perler i hagen igjen med noen strøk maling. Oljemaling er ofte å foretrekke på tremøbler som skal stå ute, men maling som gir mindre avgassing er også et godt valg.

Hos MAXBO finner du hagemøbler til din stil - enten du har liten eller stor uteplass. Kjøp på nett eller i butikk. Er det brukt tre strøk maling , må man som regel påføre maling - og lakkfjerner fire ganger. Ved utskjæringer, skarpe hjørner og porer fjernes maling - og lakkrester skånsomt med en bronsebørste.


Multipliser så med to og legg til arealet av akterspeilet. Siden båter har ulike design, gir dette naturligvis bare et overslag. Dette arealet deles så på spredeevnen til det aktuelle produktet (oppført på spannet og produktdatabladet). Disse tallene gir det riktige antall liter maling som trengs for å dekke båten. Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos.


Shopping på sitt beste. Hos Bengts Arendal får du både kvalitet og gode priser. Vi har gulv, maling , hagemøbler, garderobe, skyvedører, laminat, parkett og mye mer!


For deg som skal bygge nytt eller pusse opp. Her er det brukt blank maling på bordplate og sittebenk, i kombinasjon med en matt maling på understellet. Maling - og lakkfjernere fjerner kun et lag av gangen.


Finn fram pensel og rull, og mal hagemøbler, postkasser, koster, trillebår, blomsterkrukker, søppelskur og husker. Bare fantasien setter grenser! Slik lykkes du med maling av utemøbler. Den vanskeligste teknikken innen maling er lakkering.


Et godt resultat krever grundig forarbei mange tynne strøk, gode pensler, et støvfritt miljø og et håndlag som gjør at lakken påføres pent uten å renne eller boble seg. Terskler møbler og båtdekk skal som regel strykes med akryllakk eller syreherdende lagg som påføres med. Maling som sitter godt fast behøver ikke slipes vekk.


Det vesentligste er å fjerne all løs maling. Ofte går det faktisk raskere med en skrape enn med kjemikalier. Jeg bruker skrape til store flater, og malingfjerner til profilene, sier Jostein Brekka i Jordan til ifi.


Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg