mandag 19. november 2018

Hvitt tak

Søk etter hvitt tak på den nye KensaQ. De populære varme gråfargene, som går litt mot rødt, er flotte til gulaktige, hvite tak og taklister, men det går også fint til rene hvitfarger. Ser i tråden det linkes til over at de mener Chi er helt helt hvit og det stemmer ikke. Mot et hvitt ark er den adskillig med brukket og dus, selv om den er lysere enn eggehvit. Er stadig overrasket over hvor gul bomull er, mot hvitt tak er den nesten sitrongul.


I mine prosjekter anbefaler jeg nesten alltid å male tak og vegger i samme farge.

Før du griper tak i plateheisen, som er enda en smart ting, skal du forsikre deg om at panelbordene sitter godt fast, så de kan bære de tunge gipsplatene. Det gjør du ved å skru inn lange skruer gjennom både bordene og sperrene eller bjelkene på baksiden. Smartpanel Tak egner seg både til nybygg og renovering. Bomull, egghvit eller klassisk hvit ? Hvilken hvitfarge passer til hva? Her er ekspertenes gode råd!


Smak og behag, men for oss (også med gips i tak ) ble det hvite , har en ide om at det er langt mer diskre og rolig på en måte. Fargen føles frisk, uten at den blir for klinisk hvit i uttrykket. TILFØR FARGER : For å skape mer atmosfære og varme i et hvitt rom, er det lurt å tilføre farger.

Det har lenge vært vanskelig å finne en virkelig fin hvit farge å beise med. Jotuns fargeeksperter har derfor nå spesialutviklet en hvittone som gir et rent, vakkert preg på rommet, både på vegg og i tak. På taket til nye Hotell Scandic Portalen i Lillestrøm reflekterer den hvite takmembranen sollyset og regulerer takets.


Enkel montering med not-fjær-fas. Hvitt tak regulerer temperaturen. Slik får man et ferdig tak uten etterbehandling. Vi har lyst til å pynte taket i lokalet med hvitt stoff men jeg sliter virkelig med å finne egnet materiale.


Han synes at innvendige tak også kan kle en annen farge enn hvitt. Man skal ikke være redd for å bruke farger i taket dersom huset og helheten tåler det, sier han. Farge i tak kan skape lune og fortettede rom der det er ønsket.


Stor takhøyde kan dempes med farge på tak. Må si at jeg ikke har så mye peiling på korrekte uttrykk når det gjelder materialer, men mye erfaring med vasking av tak ! Tak av treplanker som er malt med oljemaling er desidert enklest å rengjøre. Da bruker jeg vann med en dæsj med salmiakk og litt zalo, så sklir alt av, enten det er matfett eller nikotin. Går over med rent vann til.


HER ER HVITT FRISKT: Hansen mener den hvite fargen på gulv, vegg og tak gjør dette rommet friskt. Litt mer tekstur, som et teppe på gulvet, og noe på veggen over sengen, så er vi der, sier hun. Claussen legger til at hvitt her har en funksjon.

At rommet har en ren hvitfarge gir ekstra kontrast til de fargerike elementene for eksempel. Velg blant et stort utvalg av taklamper for alle typer rom og innredningsstiler. Lampehuset har alltid lave priser og et bredt utvalg.


Klikk hjem din taklampe fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg