fredag 23. november 2018

Hylle ferm living

Ferm Living - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Du plukker selv ut din favoritt kombinasjon av.

With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. Denne nettsiden bruker cookies for å forbedre brukervennligheten. Hyllen er produsert i pulverlakkert stål og henges opp på veggen med den runde trekroken. Hyllen har et enkelt og stilrent design som passer perfekt inn i både små og store baderom.


Finnes i flere utførelser. Det er en visning av balanse og geometri med særegne elementer, som hver spiller sin rolle i designet. De geometriske stykkene er både montering og vitale deler av det tilsynelatende flygende uttrykket.


Sammenlign og lagre Stort.

Heng opp toalettrullen med stil! Kurv, Chambray blå, fra ferm LIVING. Kjempefin kurv i økologisk bomullschambray. Kurven kommer i en lekker blåfarge, og er utstyrt med praktisk bærestropp.


Bruk av vlieseline mellom bomullsstoffet gjør kurven ekstra slitesterk, og den kan fint brukes som både skittentøyskurv, veske eller som ekstra oppbevaring i hjemmet. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hylleneplatene har små hull som gir en mykt og luftig kontrast til den harde metallet.


Hyllen Punctual passer fint inn i de fleste interiør, og kan også brukes på badet. Bruk faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av hjem. Perfekt for å oppbevare skjønnhetsprodukter, parfymer, eller utstille små dekorasjoner. Designet passer perfekt til et moderne bad. Henger på veggen med skjult oppheng.


De har latt seg inspirere av 20-tallet i denne serien. De vertikale ripplene gir et sterkt og sofistikert utseende, og de varierte geometriske stettene gjør glassene ekstra spesielle. Server med matchende karaffel til frokost, lunsj eller middag.


Kan brukes både som vann og drinkglass. Brug hylden i stuen, soveværelset, børneværelset eller køkkenet. Mulighederne er mange, og hylden giver mulighed for ophængt opbevaringsplads.

Oppbevaring til lave priser. FERM LIVING PUNCTUAL SHELF 1×hyller. Punktlig er et høykvalitets hyllesystem fra ferm LIVING. De pulverlakkede metallelementene kommer i forskjellige høyder og et vakkert utvalg av myke fargetoner.


Grunnstrukturen er sterk og robust med en klar referanse til industrielle hyller. Living Flying Shelf Cylinder – Enkel og minimalistisk vegghylleFlying Shelf fra ferm Living er en enkel hylle som gir et litt røft uttrykk. The shelf bracket comes in four different colours, and allows you to design your very own shelf with just the colour you like and what suits your home. The material is a coated metal in either black, grey, white or rose.


Se vores store udvalg af Hylder til skarpe priser. Retur rett innenfor dager. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Brass tray for Plant Box, fra ferm LIVING.


Praktisk og dekoratovt brett i messing - det essensielle tilbehør til din Plant Box! Dette brettet utgjør et lokk på en tredjedel av bomsterkassen, noe som gir en rekke nye oppbevaring - og stylingmuligheter. Passer kun til Plant Box i stor størrelse. Hyller Bruk vegghyller til oppbevaring og utstilling av favorittingene dine.


Vi har små hyller som Fungi fra Menu, til Stringhyller som kan kombinderes akkurat som du vil og reoler fra Hay og Muuto.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg