torsdag 8. november 2018

Magnor skyline

Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Magnor glassverk historisk i Norge. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss.


Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. SKYLINE LUX er luksusvarianten av den populære serien Skyline. Serien kommer i lekker koksgrå farge og har en eksklusiv håndslipt dekor.


Formgiveren er den kjente interiør- og møbeldesigneren Halvor Bakke. Inspirasjonen har han hentet fra sine reiser rundt om i verden. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Magnor skyline

Han ga Skyline et stramt, rent og maskulint uttrykk som en illusjon av byens stilrene linjer. Den eksklusive håndslipte dekoren skaper et sofistikert interiør. Skyline Lux er håndlaget og munnblåst av erfarne glassblåsere, og er en videreføring av den populære Skylineserien som finnes i koks, hvit og blå, selvfølgelig også signert Halvor Bakke. Han ga serien SKYLINE et stramt, rent og maskulint uttrykk i funklende koksgrått glass.


Som grå skyskrapere i kontrast mot klar himmel, en illusjon av storbyens estetikk, skaper produktene et trendy og elegant interiør. SKYLINE er håndlaget og munnblåst av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket. De samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag og ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Du kan kjøpe hele serien i vår butikk i Alta Sentrum, samt her i vår nettbutikk. Det har blitt en styrke innen design og gitt særpreg til hans kolleksjoner.


Magnor skyline

Det er i dag svært mange som lar seg inspirere av Halvor Bakke og hans designprodukter. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Skyline Lux Clear er den glamorøse luksusvarianten av den populære serien Skyline.


Skyline Lux har en eksklusiv håndslipt dekor, og er formgitt av den populære møbel- og interiørdesigneren Halvor Bakke. Legg til i min ønskeliste. Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister. Alle produktene har et unikt uttrykk og bærer Halvor Bakkes karakteristiske signatur.


Info om Utsolgt i nettbutikk Til toppen. Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av.


Interior design Skyline Vase. The large forests have always been here, supplying fuel for the heat-devouring melting furnaces. The fire has never gone out.


Magnor skyline

Skyline ble et naturlig navn etter en reise til Shanghai der han satt i 43.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg