fredag 2. november 2018

Mahognybeis

Mahognybeis brukes på alt av eik, mahogny og teak i våre båter. Når det gjelder innvendig i Nidelven anbefaler jeg mahognybeis og edelolje fra Owatrol. Første tre strøk vått i vått. Det finnes mange mahognibåter i Norge som framstår litt slitne og er preget av alder, vær og vind. Man ser da ofte at mahognien er misfarget, bleket og har skjolder.


Mahognybeis

Hvis du har en slik båt skal du ikke fortvile. Det er nemmelig ikke vanskelig å få en slik båt veldig pen ved hjelp av enkle grep. Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet. Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk.


Båtbeis i mahognytone til tre og plywood. Brukes sammen med 1- og 2-komponent lakk. Den gir en varm, rik rød brun mahogny farge, og kan oveermales med epifanes en.


Mahognybeis

Deretter bruker du topp kvalitet lakk, gjerne Epifanes e. VIKTIG: Bruk egnet tynner i lakken. Denne sørger for å holde lakken åpen for bearbeiding lenger, og den vil heller ikke renne. Det er også mulig å ha litt mahognybeis i selve lakken.


Dette tilfører litt ekstra glød. Velkommen til Mitt Biltema. Liberon Spritbeis er fargepigment. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.


Jotuns mahognibeis f. Strykes ut så jevnt det går. Beholdning kan befinne seg på ulike lagre i Norge. West System Norge AS leverer markedets mest solide og robuste transporttraller for kanoer, kajakker og båter.


Hos oss finner du garantert det som vil passe for deg. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 1varer. Sofabordet Amsterdam er et klassiskt lite bord som passer perfekt ved din favorittstol.


Bordet egner seg også godt i venterommet, resepsjonen, entréen eller hjemme. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. Framhever mahognyens naturlige farge, glød og struktur. Gir treverket en glødende og dyp rødlig farge.


Beskytter treverket mot UV-stråler og misfarging. Ytterlaget på skroget er i kaia mahogny. Som du sikkert ser, er det ein del fargeforskjellig i skroget. På nye båtar er det nå brukt sappeli mahogny.


I tillegg kan ein nå beisa skroget med mahognybeis. Her vert skroget beisa med mahognybeis. Då er lakkinga i gang. Rommet rundt propellakslingen vert isolert.


Isolasjon på underside dørk i akterkabinen. Benkekanten i salongen er lista ferdig og lakkert. Rammer til skapdørene. Skapdøra er pussa ferdig. Døra inn til fremst badet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg