torsdag 22. november 2018

Mørkleggende gardiner

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget.

Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Vi har interiør for hele hjemmet.


Norges største utvalg av design for ditt hjem.

Det er mange grunner til at du kan vurdere mørkleggende gardiner. Det kan være lettere å sove godt i et mørkere rom. Eller sollyset som flommer inn gjennom et vindu og gir gjenskinn på TV-skjermen. Her finner du flust av mørkleggingsgardiner til hjemmet ditt. Med mørkleggende gardiner kan du enkelt og raskt stenge sterke solstråler ute.


Handle trygt på jotex. Steng solen ute med lystette gardiner og få et svalt soverom! Se mer og kjøp på Kid. Du kan selv montere dine VELUX gardiner på noen få minutter.


Det patenterte VELUX PickClick! Og uansett hvilken type VELUX takvindu du har – lite eller stort, gammelt eller nytt – kan du føle deg trygg på at våre gardiner alltid er enkle å montere. Mørkleggingsgardiner fra Ellos til bra priser. Velg blant mengder av mørkleggingsgardiner i ulike mønster og farger. Grå mørkleggende gardin med multifunksjonelt bån på gardinskinne.


En tradisjonell mørkleggende gardin. Tradisjonell, eller vanlig, mørkleggende gardiner kan høres kjedelig ut, men vi det vi mener er gardiner med vanlig lengde. Denne type mørkleggende gardin er nemlig nytt i vårt sortiment i år.


De passer både de minste vinduene og de mer omfattende vindusseksjoner, alt fra runde vinduer til vinduer med ulike vinkler samt takvinduer.

Du finner hardwaren i seks forskjellige farger. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Denne mørkleggende rullegardinen fra Kirsch stenger ute dagslys, forhindrer innsyn og gjør rommet mørkt. I kolleksjonen mørkleggende rullegardiner fungerer en lys vev like fint som en mørk vev.


Kan monteres både på vegg og i tak. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. GARDINER TIL ALLE ROM!


Med gardiner som passer sammen med resten av interiøret skaper du enkelt en lun og hjemmekoselig stemning i alle husets rom. Enten du ønsker deg florlette gardiner til stuen, tunge og mørkleggende gardiner til soverommet eller koselige gardiner til barnerommet. Stort utvalg av alle typer gardiner.


Ferdigsydde gardiner , kapper, kjøkkengardiner, liftgardiner og solskjerming. Passer fint på soverom. Festeanordning for kjedet inngår. Blendingsgardiner, eller dim-out, er ofte brukt i auditorier, teatersaler, soverom eller andre rom der man ønsker å kunne stenge alt lys ute.


Hos Notto har vi dem i mange ulike teksturer, mønstre og kvaliteter. Det er ikke lenger slik at mørkleggende gardiner behøver å være kjedelige og ensfargede. Du bør også vurdere lange gardiner , slik at du ikke får store lysgliper, tipser Sveen hos INTAG. Les mer om hvordan du henger opp gardiner her. Lystette gardiner på barnerommet.


Søvn er hellig for småbarnsforeldre. Vi kan hjelpe deg med mørkleggende gardiner i rett farge til barnerommet. Rullegardiner kan leveres i mange farger og mønstre. Da får poden både den gardinen som passer til rommet, samtidig som at lyset ikke sniker seg inn for tidlig på morgenen. Enkel å feste til vinduskarmen, uten boring.


Kan enkelt klippes til ønsket størrelse. Den mørkleggende plisségardinen vil få best feste på et jevnt underlag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg