mandag 19. november 2018

Hylle bloomingville

Hylle bloomingville

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hvilken hylle passer ditt behov? Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Hylleplatene er av MDF og hylle -sidene er av metall.


Her finner du alt fra hyller , lamper, servise og annen innredning med en blanding av skandinavisk stil og reproduksjoner fra fortiden, inspirert av fransk vintage. Mål: Lx Hx Bcm. Bloomingville Carly Hylle Sort Mango. Materiale: metall, tre.


Fyll den med bøker og dekorasjoner! Hyllen passer utmerket på barnerommet. Hyller og skap til barnerommet Når man skal innrede et barnerom, vil man ganske fort erfare at det er en hel del som skal få plass der inne. Det er gjerne haugevis med leker, som krever et oppbevaringssted om man vil ha litt orden, og ikke minst er det bøker, pyntegjenstander og klær.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi hos glassoginterior. Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Hylle bloomingville

En flott og praktisk liten innredningsdetalj som passer i ethvert rom. Les tester og omtaler før du kjøper. Eller hvorfor ikke skape ditt eget hyllesystem ved å kombinere flere hyller ? Den er laget i tre og har en trendy halvmåneform. Velg mellom forskjellige farger.


Heng hyllen på stuen og pynt opp med planter og din favorittdekor, eller heng den på kjøkkenet og oppbevar. Hyller , speil,såpepumper, toalettbørster og mye mer. Produkter i forskjellige overflater og farger som gull, messing og matt sort. Lekker hylle i MDF med rammer i metall.


Hylle bloomingville

Man kan enkelt justere selv hvor man vil plassere hyllene på rammen. Møblene gir boligen et ekslusivt designløft uten å ruinere deg - en kombinasjon som har falt i smak og skapt stor suksess for designbrandet. I årenes løp har merkevaren hatt ett enhetlig mål for øyet: Å tilby gledelige påfunn for hverdagsdesignerne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg