mandag 19. november 2018

Jotun husmaling

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. DRYGOLIN Ultimat husmaling. En utendørs moderne oljemaling med spesielt lang holdbarhet. Inneholder filmkonserverende middel som motvirker vekst av svertesopper og alger på treoverflaten. All dekkbeis fra Jotun er utviklet, testet og produsert i Norge.


Når du velger en oljedekkbeis fra Jotun , kan du være trygg på at huset får den aller beste beskyttelsen. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 1varer.

Jotun OPTIMAL gir langvarlig flott utseende. Mesternes husmaling , Drywood Ifølge ifi. Dersom den gamle malingen sitter godt på fasaden, men ser blek og skjoldete ut, kan det holde med ett strøk for å gi et helt nymalt utseende. Jotun DryTech murmaling mørkgrå base liter.


Husmaling : Tre produkter er så dårlige at du frarådes å kjøpe dem Svensk test avslører så store svakheter ved malingsprodukter at de advarer forbrukere mot å kjøpe dem. TEST AV MALINGSPRODUKTER: Svenske Folksam langtester holdbarheten på beis- og malingsprodukter over to år. På spørsmål om Jotun faktisk har egne produkter for det svenske og norske markedet, og om hvorvidt Drygolin Ultimate som vi kjenner fra Norge ikke er det samme som Demidekk Ultimate i Sverige, og om ikke svenske Brilliant tilsvarer norske Optimal, svarer Sæther: – Nei, produktene du nevner her er ikke de samme i Norge og Sverige. Jotun tester alle eksteriørprodukter for det nordiske markedet i minst fem år.


En lang testperiode gir det mest reelle bildet av hvordan produktene fremstår når de utsettes for ekstremvær, forurensning og klimaendringer. Sammenlign pris på Jotun maling. Den er kanskje en av Norges mest attraktive husfarger for tiden. Tilgjengelig i og liter. Maling med en unik værbestandighet der alkyd (olje) er løst 1 opp i vann.


Maling er noe av det Fargerike er mest kjent for. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.

Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Spesialmaling fra Jotun for hvite hus. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Malingen har lavt skittopptak og hindrer at smuss og. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk.


Slik velger du riktig husmaling – God planlegging og riktig verktøy er en god start for å male fasaden, sier malermester og teknisk servicesjef hos Scanox, Thor Ingar Røneid. Med godt forarbeid og maling av god kvalitet – som for eksempel Butinox Futura Selvrensende – kan det gå hele 12–år før du trenger å male huset på nytt , forteller malermesteren. Stor test av husmaling. Det er ikke bare det umiddelbare resultatet som teller.


Hvilken maling holder seg best over tid?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg