onsdag 21. november 2018

Wagner tapetafdamper

This feature is not available right now. Please try again later. Profitieren Sie außerdem von unseren hilfreichen Anleitungs- und Anwendungsvideos. Nu kan du hurtigt fjerne dit gamle tapet og sætte det nye op.


Abonner på vores kanal.

Denne smarte tapetafdamper bruger kun vand som skal fyldes i beholderen, herefter skal stikket sættes i kontakten og så er den klar til brug. Stort udvalg, god pris og hurtig levering. Den er med overtryks- og vandniveausikring og beholderen har min.


Den variable løsning til afdampning af tapet uden brug af kemikalier. Med den store og lille dampbjælke er der mulighed for både at fjerne store baner og små baner tapet af gangen. Den lange og fleksible dampslange muliggør komfortabelt, ergonomisk korrekt og sikkert arbejde. Sammenlign pris med oss!


Ideel til fjernelse af gamle tapeter med vanddamp - hurtigt, rent og brugervenligt.

Folgen Sie uns auf den Social Media Plattformen und bleiben Sie auf dem neuesten Stand. Med tapetafdamperen kan du fjerne gammelt tapet, uden brug af kemikalier! Der skal kun fyldes vand i beholderen, herefter skal stikket sættes i kontakten og så er den klar til brug. Aftagelig pistol for hurtigt og nemt at kunne skifte tilbehør, genopfylde maling eller rense pistolen.


Luftkappe omslutter sprøjtestrålen for at minimere sprøjtestøv. Trinløs justering af fødemængden for præcision. Flot og praktisk model, ideel til problemfri løsning af gamle tapeter med vanddamp. Apparatet er ekstra fleksibelt takket være dampstråleindstillinger.


Salg af tapetafdamper. Se vores store udvalg inden for kategorien tapetafdamper. Altid ordentlig kvalitet, billige priser og hurtig levering. Kan lejes allerede fra. Tapetafdamper Maling og tapetsering.


Bruger ingen kemikalier - kun vand. Indbygget sikkerhedsventil beskytter mod overtryk i beholderen. Find de laveste priser på diverse på nettet og du vil spare en stor del på diverse.


De Online forretninger er ofte op til og billigere i pris.

Hvis det er afgørende for dig at købe ægte kvalitetsvarer til små penge, så kig med her. Her på siden kan du nemlig finde gode tilbud på tilbud tapetafdamper uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Reviews for Wagner Wtapetafdamper. Vi har endnu ikke modtaget nogle reviews for Wagner Wtapetafdamper. Vi ville blive rigtig glade, hvis du skriver en review omkring Wagner Wtapetafdamper.


Du hjælper ikke kun andre ved at dele din mening, men du har også chance for at vinde et gavekort til Frank. Miljøvenligt arbejde uden kemikalier. Fyld vand i beholderen, sæt strøm til.


Køb din tapetafdamper i Farveland-butikken, vi har et stort udvalg af maskiner. Både til den profesionelle og gør det selv brug. Vi er førende i tapetafdampere af mærkene Wagner og Earlex, fælles begge mærker den høje kvalitet af tapetafdamperne. Lej en tapetafdamper , når du skal have fjernet gammelt tapet.


Køb og salg af Wagner i Arbejdsredskaber og maskiner på DBA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg