fredag 23. november 2018

Retro lenestoler

Lenestoler til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager.

Vi har frisket opp en gammel favoritt. La livet ditt innrede stua. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg av interiør. Rask og enkel handel på Ellos.


I vårt sortiment av lenestoler finnes det både stoler i skandinavisk og moderne design. Sven Ivar Dysthes lenestol kombinerer stål, tre og hud på en elegant måte som får den til å fremstå tidløs og klassisk. Den passer like godt inn i det offentlige rom som i private hjem.

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Moderne lenestoler finnes i mange variasjoner med hver sine unike former. Velg farge og materiale, og få en stol som er skreddersydd til din smak og som du kan føle deg godt tilpass i. Hvilken type av lenestol du vil ha er avhengig av hvordan du vil bruke din lenestol , hvor den skal stå og hvilken innredningsstil du har. Men uansett hvilken type lenestol du er ute etter, tror vi at det er her du finner den.


En lenestol kan både være en bekvem sitteplass og en lekker innredningsdetalj. I stedet for å ha en sofa kan du for eksempel velge å bare ha stilrene og minimalistiske lenestoler , som de klassiske skandinaviske lenestolene med treramme og sauseskinnstoff. For optimal komfort velger du kanskje å kjøpe en lenestol som et tilbehør til sofaen din, for eksempel en recliner lenestol eller en lenestol med fotskammel. Komfortable lenestoler i flott design og god kvalitet. Finnes det noe bedre enn å sitte i godstolen med en bok i hånden og en kopp kaffe innen rekkevidde?


I en hektisk hverdag er det avgjørende å kunne hvile mellom slagene. Da er det godt å ha en komfortabel lenestol eller gyngestol hvor vi senke skuldrene og slappe av. Velg blant ulike fasonger og materialer, for optimal komfort. En stol som skal passe inn i stuen din skal ikke bare være god å sitte i, men bør også se fin ut og passe inn i resten av rommet.


Uansett om du ser etter en lenestol å slappe av i, en recliner å strekke deg ut i, eller en fargerik pyntestol har vi kvalitetsstoler til stuen din. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell.

Se vårt store utvalg her! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


I vårt tilbud finner du: Retro lenestoler til salgs. Vi oppfordrer deg til å handle! Eller følg oss på design, retro og vintage vi fører hovedsaklig norsk design, møbler, lamper og interiør i eik, teak, palisander, stål og plast.


Materialene er valgt fordi de er lekre, slitsterke og behagelige. For deg betyr det at du kan bruke mange timer i lenestolen din uten at stolen går i stykker av den grunn. Ta gjerne kontakt for mer info. Prisen står ved hvert bilde.


Jeg kan hjelpe med transport om det er ønskelig. Anne er en retro lenestol som passer inn i alle hjem med sitt grå, myke tekstil. Oppdater lesehjørnet ditt i dag. Italienske Poltrona Frau relanserer nå lenestolen som en hyllest til den avdøde arkitekten og designeren.


Kjøp hos Sofacompany. Fås i nesten 1forskjellige farger. Pris på forespørsel, Expo Nova. Behagelige lenestoler , stoler med skammel, reclinere med og uten motor. Bohus har et stort utvalg stoler.


Se hele vårt store utvalg her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg