torsdag 29. november 2018

Imitert skinn

Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom. Legg til dine favoritter. Her finner du et bredt fargesortiment av imitert skinn med jerseybakside. Den myke baksiden gjør den velegnet til blant annet tights, kjoler og bluser.


Imitert skinn med god breddestretch til bukser, jakker, skjørt og kjole.

Sofaer i imitert skinn er slitesterke og vil holde god kvalitet i mange år. Alle våre skinnsofaer har års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet. Denne høsten er skinn det mest trendy nøkkelplagget du kan ha i garderoben.


Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet. Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk.

Fremstillingen skjer gjerne i spredemaskiner eller kalandrer. Om du foretrekker imitert skinn vil dette naturligvis gi den samme gode følelsen og looken som ekte skinn. Hos oss kan du velge mellom ekte lammeskinn og imitert lammeskinn. Vi har over 40-års erfaring innen skinn og mote.


Stilig kortholder i imitert skinn. Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel. Hundesenger i imitert skinn med uttagbare puter. Norfeed AS- Sofahuset.


Skinnsofa - imitert skinn. Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Et pencilskirt eller blyantskjørt går aldri av moten. Med et av slagsen i garderoben kan du style frem et Rock´n´Roll-antrekk.


Du kan også velge å gå motsatt vei ved å velge klassisk og chic tilbehør. Her er et skjørt som er utrolig behagelig å ha på, men som har en wow-effekt på grunn av. Seteputer med pocket-fjærer og polstret med skum.


Med integrert skammel, trinnløs vippefunksjon, koppholdere og praktisk oppbevaringsplass.

Skai - imitert skinn , kr. Vi har fått inn et stort parti med skai i forskjellige farger, bla. Som topic sier, så lurer jeg på om noen vet hvor man kan kjøpe imitert skinn til feks båtputer, stoler og benker, som tåler litt vær og vind.


Gjeldende pris kr 549. BIKERJAKKE I IMITERT SKINN Detalj. Bikerjakke med krage med slag og lange ermer. Glidelåslukning foran og forlommer. Huntington kleshenger er en lekker henger i imitert skinn.


Hengeren er laget i tre, og er dekket av imitert skinn med synlig søm. En flott henger som gjør seg veldig bra i de fleste garderober. Gå for en klassisk stil med smørmykt, ekte skinn , tilsett en edge med faux skinn -styles eller mykne opp looken med en semsket jakker.


Den nye sesongens varianter kommer med ekstra detaljer som luksuriøs semsket finish, draperte effekter uten feste eller vatterte detaljer ved skuldre og ermer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg