fredag 16. november 2018

Jotun sommersne

Jotun sommersne

En helt lys, greige farge. Ikke beige, ikke grå, men noe midt i mellom. Sommersne er derimot lekker til Kalkgrå. DRYGOLIN Pluss Oljemaling - Husmaling med ekstra beskyttelse. En dempet brunbeige tone.


Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene. Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Kokos kan også være et alternativ. Blått har alltid vært roens farge.


Inspirasjonen hentes fra tidligere tider, og en unik atmosfære preget av nostalgi og sanselighet oppstår når ulike stilretninger møter hverandre. Fargene kan blandes i LADY Minerals. Du kan oppnå spennende kontraster og vakkert spill ved å sette opp det matte mot det superblanke. Velg malingen med de produktfordelene som dekker dine behov. Mamma Linda vil at lille Lycke skal la seg inspirere av barnerommet.


Jotun sommersne

Jeg har ikke så mange DIY-prosjekter i hjemmet mitt, men jeg har ett, og det er veggmotivene på barnerommene. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhol glans, struktur og underlag. Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende. Aller helst skal de virke avslappende, og i sin egen leilighet har hun gått for avstemte. Dette er en perfekt blåtone for deg som ønsker en blåfarge som står godt til Egghvit og Bomull.


Et godt gjennomtenkt fargevalg skaper gode harmonier i hjemmet. Tak: I stue og spisestue: himling og taklist malt med SENS Tak, farge HVIT. Suverene påføringsegenskaper, Nymalt utseende lengst (UV-block), Spesielt effektiv mot svertesopp og gir Extrem beskyttelse. En tidløs og elegant farge som beveger seg mot grålig blå. Den lune nyansen gir tv-stuen den rette stemningen, sier stylisten.


Ved å bare male én vegg, blir ikke rommet for mørkt og dystert, men bidrar heller med en fin dybde. I arbeidet med dette kartet har vi tatt utgangspunkt i tre tendenser i tiden: New Comforting byr på enkelhet, stillhet og ro. Kreativitet og lekenhet kjennetegner Urban Casual.


Travel in style er en reise inn i det glamorøse og eventyrlige. Jeg må si det, selv om husets 16-åring synes jeg ikke bør: Jiiissses! Jotun er intet unntak. Farger bør prøvemales der du skal ha dem. Da får du rett bilde av hvordan fargen blir.


Jotun sommersne

Bestill prøvebokser med farge og få gratis frakt på neste kjøp. Når du har bestemt deg for å male huset hvitt, er det viktig å ta stilling til hvilken hvittone du skal velge. Det finnes en mengde hvite nyanser som gir ulik.


På utkikk etter en god gråfarge? LADY 3Varmgrå er en lun og god gråtone for deg som ønsker varme grå farger i interiøret. Lady - Skandinavische Wohnraumfarbe Skandinavische Wohnraumfarbe für Wandflächen, Decken und Holz aus den unterschiedlichsten Materialien wie Zementputz, Kalkputz, neutralisierte Betonflächen, Hartfaserplatten, Stein, Tapeten, Holz und Glasfaseroberflächen.


Male vegger Gulvet ditt bestemmer hvordan veggfargen blir Ikke glem den største flaten i rommet når veggene skal få ny farge. Nå er vi igang igjen med favoritthobbyen min, oppussing. Denne gangen skal soverommene våre få ny farge, alle i den lyse fargen ‘ sommersne ’ fra Lady.


Jentene og Marcus sitt rom ble malt i ‘gustaviansk blå’ (bildet over) som jeg i ettertid har skjønt at er for mørkt for rommene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg