mandag 2. april 2018

Veggklokke med dato

Veggklokke - Best pris i Norge! Finn laveste nettpris her. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Digitale klokker, dag, dato og kalenderklokker, NTP server og tidssone veggklokker.


Du kan sette klokka på et bor bruke den inkluderte kroken til å henge den opp, eller feste den på en metallflate med magneten på.

Tøff elliptisk veggklokke med et smart klikk-system som muliggjør. Analog veggklokke med stort digitalt display. Viser dato , ukedag og temperatur. Lag den vakreste veggklokke med bilde for den søteste moren!


En vakker egendefinert klokke med foto er en unik overraskelse for Morsdag. Med denne personlige gave, vil du sikkert la din mor eller bestemor vite at hun er den søteste i verden. Du kan gjøre hardboardveggklokken ekstra spesiell ved å legge til favorittbildet ditt.

Riktig dag og dato vises med én gang på skjermen. Hvis strømmen kobles fra, blir teksten borte. Dag og dato vises når strømmen kobles til igjen. PRESENT TIME MINI VEGGKLOKKE.


Kjempestilig veggklokke med dag , dato , år og klokkeslett. Unilux-vegguret Instinct med LCD-display for visning av timer og minutter, dag og dato eller dato og måned. Når den indre klokka ikke fungerer, er det en stor hjelp å kunne se ukedag, tid og dato. Dintido er en elektronisk kalender-klokke på norsk som hjelper med å holde greie på tiden. I tillegg til å vise ukedag, tid og dato , viser Dintido også om det er morgen, formiddag, ettermiddag, kveld eller natt.


Gir støtte til mennesker med en redusert tidsforståelse og problemer med hukommelsen. CLOCKAID gir en tydelig oversikt over tiden, tidspunkt på døgnet og dato. Brukeren trenger bare å se på skjermen og behøver ikke å trykke på knapper eller registrere inn noe data. Sagbladformet klokke med time- og minuttvisere formet som henholdsvis hammer og håndsag. Klokken drives med ett AA-batteri (selges separat).


Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt!

Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Sammenlign pris med oss.


Digitalt radiokontrollert veggur med støttebein. En radiokontrollert klokke stilles automatisk inn på nøyaktig tid gjennom å motta signaler fra atomklokken i Braunschweig, Tyskland. En veggklokke må se lekker ut, ellers vil ingen henge den opp.


Sjekk ut vår radiostyrte veggklokke i treoptikk: Den store, hvite urskiven rammes inn av trerammen som skaper en flott kontrast. Men det fine designet holder ikke for oss. Presisjon og eleganse.


Unilux instinct veggklokke med lcd display som viser timer og minutter, dag og dato. Quartz mekanisme og automatisk tidsjustering to ganger pr år(sommer og vinter). Day er en minimalistisk og elegant veggklokke , designet av Simon Legald.


Day har et vakkert og tidløst design, og passer inn i de fleste interiør. Møbler og interiør på nett! Hurtig levering over hele landet! Herreklokker, dameur, barneklokker, dykkerur, pulsklokker og mye mere! Her finner du et godt utvalg i alle typer klokker!


Vårt utvalg klokker passer til alle anledninger - vi har populære klokkemerker som Daniel Wellington og Gant. Flere materialer som stål, glass og tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg