mandag 30. april 2018

Grå veggmaling

Merkevarene til lave priser. En gulaktig gråhvit tone. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.

Vi tente umiddelbart på ideen. Vi har det du trenger av veggmaling og grunning. Velg fra et stolt utvalg maling fra leverandører som Jotun og Scala. Kjøp Grå veggmaling på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Grå veggmaling i kategorien Byggevarer fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Byggevarer ved hjelp av vår tjeneste.


Fargene er verken helt grå eller helt beige, men er perfekt harmoni midt i mellom. Disse nyansene har alle et dempet preg, altså en sorthet over seg. Det er nettopp denne vi opplever som det litt ”skitne” og lekre i fargen, samt at de har et relativt høyt innhold av rødt, noe som skaper denne lune følelsen fargene har.

Puss opp hjemme raskt og enkelt! Vi har maling av høy kvalitet til alle hjemmets vegger. Vår veggmaling er vannbasert og har god dekkevne. Malingen er miljømerket og kvalitetssikret med svanemerket. Gi hjemmet en elegant makeover – med Nyans full matt edition og veggmalingen Nyans.


Trendfargen som hverken er grå eller beige – men en perfekt blandning av begge to kjenner vi i Norge til som Greige. I Norden er vi veldig glad i denne kombinasjonen, da Greige introduserer en myk og sofistikert, men også en eksklusiv følelse på veggene. Nå står den varmere nyansen Beige frem som en tydelig trend. Kombiner lysveggfarge i grå med arbeid i mørkere nyanser eller svart og hvitt.


Her har du valgt en ganske lys grå nyanse som veggmaling. Fremfor dette kommer de abstrakte svart-hvite verkene til seg selv. Men alt virket litt livløst.


Derfor var det så viktig for designerne at du setter inn en blomst som dette inn i designet. Lady vegg hvit base 2. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Når du kjøper Maling, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris.


Dekkgaranti, maks strøk. Lett å påføre og tørker raskt.

Spruter lite ved påføring. Oppdag Beckers Maling for innendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


De fikk malt overskapene og veggene i en mild rosafarge, mens underskapene ble malt grå. Med det hadde de håpet at overskapene skulle forsvinne siden de fikk samme farge som veggen. I stedet ble inntrykket voldsomt rosa, og mannen min syntes det ble litt for søtt.


Valget falt derfor på å male kjøkkenskapene i grått, sier Synnestvedt. Fargekart med hvite, grå og beige farger fra Beckers. Den grå veggen maling i soverommet:Match veggfarge gull og veggfarge grå2. Det blir veldig tyngende, og man blir veldig fort sliten av det. Du skal ha en ganske god farge-touch for å klare å tilføre nok farge til at det blir koselig med grå vegger hjemme, sier Thurmann-Moe.


Alltid stort utvalg og god service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg