torsdag 5. april 2018

Fargekart gråtoner

En gulaktig gråhvit tone. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.


Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Gråtoner står godt til de fleste andre farger, så lenge man velger riktig valør.

Grått kan være en vrien farge å velge, da den er svært påvirkelig av fargene den står sammen med. På disse bildene ser vi tre oppsett hvor vi kun har byttet ut bakgrunnsfargen. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen.


Men husk at denne hvit-tonen er langt hvitere enn standard hvit som mange har på vinduer, dører og lister, så tenk helhetlig, råder eksperten. Se Bo Bedres fargetips til hvordan du kombinerer de dype trendfargene! Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende.

Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre forhandlere! Gi oss en tilbakemelding og bli med i trekningen av et gavekort på LADY-maling til en verdi av 5kr.


Vi har laget flere digitale fargekart for å kunne gi deg enda mer inspirasjon og gode råd enn det du får i de trykte fargekartene du finner i butikkene. I de digitale fargekartene får du også konkrete fargeråd fra Jotuns Fargesjef. Du får gode tips til malejobben, både hvordan du kan gjøre det enklere, bedre og få et enda vakrere.


Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. De er like fine på vegg som på møbler og detaljer. I tillegg kommer beige- og gråtoner på nytt, og gir uendelige muligheter til fine harmonier sammen med de øvrige fargeskalaene.


Velg dine egne favoritter! Og la deg inspirere av våre forslag til fargekombinasjoner lengre bak i denne fargeguiden. Gråtoner kan kombineres med alt, enten det er andre farger eller ulike nyanser av grått.


Den største utfordringen er ofte å finne den rette grånyansen som gir deg den fargen du ønsker. Skal den være nøytral grå, eller kanskje ha et hint av gult, rødt, blått eller grønt?

Unngå å benytte den sammen med kalde gråtoner. En ren grå farge er nøytral, og man kan lures til å tro at den passer til alt, supplerer Boris. Men grått oppfører seg som kontrast til fargen den står ved siden av. Varme gråtoner passer de fleste bygg, gammel som ny byggeskikk.


Dette er farger de fleste opplever som tidløse. Bli ekspert på sekunder – se filmene. Gjerne gulaktige hvitoner, nyanselike mellomtoner eller andre mørkere varme gråtoner. Huset har fått en tidløs og elegant fargesetting med rene gråtoner. Den vil kunne oppleves som lillaaktig i uttrykket.


Den er lun og varm i uttrykket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg