mandag 16. april 2018

Lin sengeteppe

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her! Sjekk ut sengeteppe lin.


Lin sengeteppe

Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos. Kjøp sengeteppe hos trademax. Shopping på sitt beste! Alltid lave priser og et stort utvalg!


Sengeteppe til enkeltseng og sengeteppe til dobbeltseng. Pynt sengen med et lekkert sengeteppe ! Et vattert sengeteppe i lin og vevd bomull gir ekstra varme og komfort, samtidig som at det pynter opp sengen. Lagervare - forventet levering 3-dager Mengde. Lin sengeteppe er laget av lett og delikat vevd lin med en utsøkt myk overflate.


Lin sengeteppe

Linet føles svalt og behagelig mot huden, sommer som vinter. Linet er forvasket for å gjøre sengeteppet ekstra mykt. Den spesielle vevteknikken som gir en krøllete effekt bidrar også til den herlige følelsen. Abonner på vårt nyhetsbrev. Bli med i vår vipklubb.


Oppdater med et sengeteppe fra Linea slik at soverommet blir mer hjemmekoselig og lunt. Velg blant steinvasket, fløyelsmateriale blant mange andre ting. Pynt med lekre puter og hele rommet vil få et løft! Her finner du et utvalg sengetepper, både fra våre internasjonale merkevarer og Bellas Hus kolleksjon. Et sengeteppe kan gi en eksklusiv og luksuriøs følelse på soverommet.


Når sengen er redd opp delikat frister det enda mer å legge seg. Dekket av et sengeteppe vil sengen fremstå ryddig og bidra til å skape orden i rommet. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. HC Classic sengeteppe 89- Tilbud. Amalie Sengeløper før 499. Skandinavisk minimalisme på soverommet ditt. Fyldig, men samtidig usedvanlig myk og flytende.


En estetisk enkelt og vakkert sengeteppe. Laget av et enkelt stykke lin. I likhet med alle produktene fra Lumio er dette sengeteppet laget i et lite studio i Polen, med tradisjonelle håndverksteknikker fra polsk tekstilindustri. Legg til en touch av luksus til soverommet med våre quiltede sengetepper med blank overflate og intrikate trykk.


Et enkelt sengeteppe i lin. Teppet har rå, frynsete kanter. Benytt et skånsomt vaskeprogram, og gjerne vaskepose, for å unngå at frynsene går i stykker.


Forny soverommet med et sengeteppe i favoritt fargen din og finne puter som passer til. Billig patchwork sengeteppe med diverse julemotiver. Kan også brukes som teppe for å friske opp en slitt sofa eller lenestol eller til og med som juleduk.


Se bilder av sengeteppet brukt som juleduk eller teppe i sofa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg