mandag 9. april 2018

Kjøpe verdenskart

Vi benytter cookies i vår nettside, slik at du enkelt kan plassere dine ordrer - og vi kan yte god service for. Verdenskart Plakat med verdensdeler, land og byer. Kart på nett, raskt trygt og enkelt. Norges største utvalg av Turkart, Veikart, Sjøkart og Garmin GPS kart.


Du finner også et stort utvalg av internasjonale.

Som topic antyder, så er jeg på jakt etter et veggkart for å pynte på veggen, i tillegg til kjempegøy å planlegge reiser. Kunne tenke meg noe i størrelsen 1. Posters med kart, byer, landemerker og verdenskart plakat er alltid fine å ha på veggen. Dekorer med favorittbyene dine, eller kanskje drømmedestinasjonene dine. Vi har også pene varianter av stort verdenskart.


Hvor kan jeg kjøpe gigantiske veggkart ? Her finner du Kartverkets kart for papir og nett, blant annet sjøkart, turkart, eiendomskart, historiske kart og illustrasjonskart.

Du kan også lage nødplakat. Kunst setter et personlig preg på hjemmet, også når du ikke har laget den selv. Vi har plakater med mange forskjellige tema og stiler, så du finner motiver for.


Hva med et veggkart på rommet, i klasserommet eller på kontoret? Vi har veggkart over både hele verden og ulike land og regioner som kommer i flere ulike. Vi har mange veggkart og kan levere over hele landet.


Se våre Norges-, Norden-, Europa- og verdenskart. Fullt utvalg på våre nettsider. Side - Vi har et stort utvalg av plakater og bilder med verdenskart , byer, kart og kjente landemerker. Innred med kartplakater og andre fine bymotiver fra favorittstedet ditt.


Vis frem minner og det du er glad i med vårt store utvalg av rammer. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Hei, er det noen som har sett verdenskart i fysisk butikk? Tenker da på plakat, minimum 90x6 lerrett eller stoff.


Vil lage meg et pinboard av kart.

Vet det er mye på nett, men jeg vil se det før jeg kjøper det. Skrapekart som viser nøyaktig så mye av verden som du vil. Skrap frem land i takt med at du besøker dem!


Scratch map skrapekart kjøpes hos CoolStuff. Ekstra lisenser er fast rabattert med. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Selvsagt tilbyr vi også verdenskart uten sitater dersom du foretrekker det, og du kan velge mellom ulike farger.


Hva sies om et verdenskart i svart, rosa, grønt, gull eller grått? Dersom du ønsker deg en enda mer moderne vri, har vi spennende verdenskart der landene er bygget opp av navnene sine i tekst. Unikt verdenskart som når det leveres er dekket med en gullfarge som du kan skrape av, akkurat som på et skrapelodd.


Hver gang du besøker et land kan du ta med deg en mynt i lokal valuta tilbake og skrape frem nettopp det landet på kartet. Vi anbefaler at du bruke et viskelær når du skraper så får du finest resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg