mandag 23. april 2018

Duftlys durance

Bredt utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Et nytt tilbud hver dag! Shop duftlys hos Wakakuu.


Stort utvalg av designer merker. Motebransjens mest eksklusive merker.

Unikt design i høy kvalitet til den motebevisste. Kjempe Utvalg - God Kvalitet. Finn de beste prisene på nettet. Lysene kommer i lekre glass med dekorativ etikett og basttau. Brennetiden ca timer.


Håndlagde duftlys , laget med høykvalitets voks og uten bly i enden av veken. Et deilig og håndlaget duftlys i duften Green Tea Cologne. Lager en behagelig duft og atmosfære i ditt hjem.


La lyset brenne i minimum time, for å utnytte voksen best mulig og for å hindre at lyset brenner skjevt.

Hvis lyset har brent skjevt, slukk lyset og dytt veken tilbake til midten mens voksen fremdeles er myk. Dette er viktig for ikke å overopphete glasset. Velg den duften som passer best for deg enten du skal ha en romantisk middag eller bare hygge deg hjemme. Lysene er delikate og vakre, med et klassisk design. Det er et hav av dufter å velge mellom og duftene skaper stemning i hjemmet og vekker gode minner.


Om lyset har brent skjevt, kan det være nødvendig å dytte veken tilbake til midten av lyset mens voksen er myk. Vi velger bare de mest verdifulle økonomiske planter og råvarer. Denne kjærligheten til naturen og alt vakkert har bygd en unik identitet for vårt selskap. Durance duftlys med duften av bomullsblomst.


Juletre – vakre minner fra barndommen. Duft av forventninger! Kjenn følelsen av spenning og forventninger. Lite gir mer julestemning enn duften av. Fri frakt over 4til over 300.


Gir en følelse av velvære og god stemning på baderommet eller andre steder i hjemmet. Er veken blitt skjev, blås ut lyset og dytt veken tilbake på plass i midten - mens veken er fortsatt myk. Klipp av veken etterhvert som den brenner ned. Noe som gjør at det kan ligge igjen et lite lag stearin i bunnen av glasset når lyset er brent ned.


Jeg er ikke egentlig glad i duftlys , fordi jeg syns det blir for overveldende og kvalmende, men luktet på ulike Voluspa-lys en gang, og de kunne jeg faktisk tenkt meg et av på badet.

Husker ikke prisen, men fikk bakoversveis da jeg så den. Lurer likevel på å kjøpe et når vi er ferdig med å pusse opp badet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg