onsdag 18. april 2018

Ferdigmalt panel

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Innvendig panel er trendy, bærekraftig og bidrar til et godt innemiljø.


Maxbo har et bredt utvalg av ulike paneltyper. Treets egenskaper gir et matierale som er pustende, varmt og fuktstabiliserende.

Malt panel får en tostrøks, industriell overflatebehandling, ett strøk grunnfarge pluss ett toppstrøk. Treets gode og unike egenskaper som et pustende, varme og fuktstabiliserende materiale blir ikke svekket. Du velger fargen og profilen du synes passer best for å skape det rommet du ønsker deg. Fabrikkmalt kledning med Jotun - maksimal beskyttelse og effektiv bygging. Kledningen er grunnet og malt.


Stort sortiment på panelprofiler. Furu, gran, mdf – overflatebehandling med beis og maling. Hos MAXBO finner du behandlet panel til innvendig bruk som glattpanel og skyggepanel.

Talgø Takpanel er av høy kvalitet og har års garanti. Kjøp på nett eller i butikk. Panelet er belagt med hvitmalt folie som gir en høy slitestyrke. Lysekte- gulner ikke. Vi bygger nytt og vil ha panel i taket.


Bygmester er ikek fan av ferdigmalt , sier det er så mye kvist og slikt i treet, at det blir spikerhull som uasnett må males, og at MDF- panel kommer i korte lengder som gir mange skjøter. Han ønsker altså ubehandlet panel som deretter må males, med tilhørende krympesprekker etter et år. Du kan få panelet ubehandlet, ferdigmalt eller beiset. Finner du ikke profilen du er ute etter, kan vi produsere de aller fleste profiler på bestilling.


Bare spør oss, vi fikser det meste. Panel i gran og furu kommer i ulike kvaliteter og behandlinger. Kvistfritt panel bør benyttes dersom du er redd for kvistgjennomslag på malt panel.


Den beisede panelen har truffet interørtrenden perfekt. Nye spenstige fargealternativer som henter inspirasjon fra sjø, vidde og fjell har gitt beiset panel en fornyet interesse i markedet. Fargevalgene er mange og kan enkelt kombineres med utseende på gulv og lister.


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Panel skal ligge en til to ukers tid innendørs før det monteres for å unngå at det slår seg på grunn av temperatur- og fuktforskjeller.

Med Stjernepanel kan du skape rommet du drømmer om. Ubehandlet eller ferdigbehandlet panel , beiset panel , ferdigmalt panel – du velger det panelet som passer deg. Med ferdigmalt panel , er veggen ferdig så fort den er montert.


Enklere blir det ikke! Hva er din stjernestil? Har selv 3mmed 95mm faspanel. Moelven har ferdigmalt panel. Likevel er det mye kvister som kommer frem både her og der.


Vi fikk en meget god pris på det meste av vår panel , mener det var rundt. Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben.


Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Rektangulært og profilert, ubehandlet og impregnert. Vi har et bredt utvalg utvendig kledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg