mandag 30. april 2018

Tannum lamper

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper.


Morsom og annerledes belysning. Sjekk utvalget hos CoolStuff. Stort utvalg av interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Lamper er virkelig designobjekter som er tilgjengelig for mange, også prismessig.


Med en flott lampe kan du få et blikkfang i rommet. Det finnes virkelig mange fantastisk vakre lamper , alt fra gamle klassikere til helt ny og moderne design. Med LED-teknologi har det også blitt helt nye muligheter på designfronten. Lampehuset tilbyr et bredt utvalg av lamper og belysning for alle rom til gode priser.


Tannum lamper

Vi fører lamper fra mange kjente varemerker samt egne varemerker. Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt. Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.


Vi selger funksjonelle og moderne design møbler med høy kvalitet, midt i Oslo sentrum. Hos oss finner du et bredt sortiment utendørs- og innendørs belysning for å lyse opp hjemmet ditt. Ofte er det ikke mer enn en ekstra innelampe som skal til før høsten ser litt lysere ut.


Tannum lamper

Se vårt utvalg av flotte lamper , og finn din favoritt! Hengelampen Unfold er laget av myk silikongummi som gjør at lampen kan brettes sammen til en liten pakke. Vi tror på kvalitet og bærekraftig produksjon, og det kommer vi til å fortsette med.


Når du kjøper varer hos oss er du med på å støtte under de dyktige og unike norske designerne. Har du glemt kontoen din? Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag! Vi vil ha møbler og lamper som holder seg like godt i en eller flere generasjoner og som bidrar til et rent og ryddig uttrykk i rommet.


Tannum lamper

Mange kjente designere har da også tatt på seg oppgaven med å designe den perfekte taklampen. Et eksempel er det tyske firmaet Bopp. Grey er klar til å ta dere imot! Husk det er på alle Montana bestillinger, kun fredag og lørdag denne uken.


Kom innom for å bli inspirert av vår. Kontaktinformasjon for Tannum Møbler Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Vi er stolte av vår historie, og når vi skal feire oss selv ønsker vi å belyse at vi ikke bare er en butikk, men også en organisasjon som spiller en rolle i norsk designhistorie. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.


Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Finn din favoritt i nettbutikken! Besøk et varehus eller våre nettsider. Lave priser og rask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg