fredag 27. april 2018

Eva solo lampe

Eva solo lampe

Gratis frakt og levering innen dager! Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vanlig pris: kr 8900. Special Price kr 7615. There are lots of different models, and even more uses for them. Eva Solo SunLight Bell.


The range of solar cell lamps includes table lamps, ceiling lamps, lamps on a spike for the garden and lamps with hooks for hanging. The name of the product range is no coincidence. Modellene er mange, og bruksområdene er enda flere. I serien solcellelamper finner du både bordlamper, taklamper, lamper med spyd til hagen og lamper med kroker til opphenging.


Eva solo lampe

Navnet på produktserien er ikke valgt tilfeldig. Den brukes somhyggebelysning, f. Etter en dags oppladning i full sol kan lampen lyse i opptil timer – avhengig av værforholdene under selve oppladningen. Modellerne er mange, og anvendelsesområderne endnu flere.


Blandt vores solcellelamper finder du både bordlamper, loftslamper, lamper med spyd til at sætte i haven og lamper med kroge til ophængning. På barometerets digitale display kan du følge vejrudviklingen gennem vinduet ved hjælp af barometerets vejrikoner for sol, skyer og regn. Danmarks ledende designfirma. Av Claus Jensen og Henrik Holbæk. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Lampen har et stilrent og unikt design med et skjult solcellepanel som gjør den både energieffektiv og helt fri for plagsomme ledninger. SunLight er en unik solcellelampe med et integrert solcellepanel som er fri for irriterende kabler og som dessuten er svært energieffektiv. Lampen passer utmerket å plassere i hagen, og lyser opp fint i mørket og blir en fin veiviser. Lampen har et moderne og unikt design med et skjult solcellepanel som gjør den både energieffektiv og helt fri for plagsomme ledninger.


Den kan henges i ringen på toppen av lampen eller brukes stående, f. Lampen kan kobles til automatisk med en skumringssensor. Etter åtte timers opplading i full sol kan den levere opptil timers lys. Pris- og produktinformasjon. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Lampen har et unikt design med et skjult solcellepanel som gjør den både energieffektiv og helt fri for skjemmende ledninger. Noe som kanskje er enda behageligere er at lampen drives av solceller som er integrert ilampens design. Kjempekoselig for alle lange herlige sommerkvelder! Lampen muliggjør miljøbevisste sommerkvelder med andre ord. Solcellelampen SunLight er fremstilt i frostet glass, og foten er av anodisert aluminium.


La lampe est construite avec un panneau solaire intégré ce qui permet de faire des économies d'énergie et est sans fil. Den er frostsikker og vanntett. Lampen består af solceller, som er gemt under glasset. Sunlight har også den smarte funktion, som består i at den selv tænder og slukker alt efter intensiteten af lys, som omgiver den.


Eva solo lampe

Intervisjon AS driver glassoginterior. Denne kategorien heter lagersalg, av den grunn vil du finne produkter fra begge nettbutikkene i denne kategorien. I tillegg har vi et eget nett-sortimentet.


Dette er unike varer som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg