tirsdag 24. april 2018

Løpere til bord

Løpere til bord

Restaurant, hotell og caféprodukter. Rask levering, ferdig tollet. Hos VEGA finner du et bredt sortient av tilbehør til bord og dekorasjoner. Hva skjuler seg bak trenden?


Løpere til bord

Levering på 3-arbeidsdager. Norges største utvalg. Gulvtepper, vegg til vegg, løpere, teppefliser. Kjøp tepper med valgfrie mål. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål.


Finn din favoritt blant vårt store utvalg av interiør i tidløs design! Hos Kid finner du løpere til alle bord. Velg mellom sesongens farger og mønstre, og en rekke ulike størrelser. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små. Kombiner løperen med en lys, servietter og godt selskap så er rammen satt for en uforglemmelig kveld. Vi har løpere i flere ulike størrelser, men om du skulle hatt et veldig langt bord kan du fint kjøpe to løpere og plassere i forlengelse av hverandre.


Løpere pynter opp bordet. På Princess har vi et stort utvalg av bordløpere som passer til enhver anledning. Men med Organzaløper så vil du få en fin bordløper som vil heve et festpyntet bord. Organza kan bare rulles ut på bordet slik den er eller man kan velge å bølge det for å få litt mer effekt ut av det. Vi har også Organzaløpere med mønster, bruker man disse er det ikke nødvendig med ekstra bordpynt å bordet som diamanter, krystaller, hjerter osv.


Alt du trenger av bordtekstiler, duker og spisebrikker til store og små anledninger. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Trenger du ny duk på stuebordet eller spisebordet? Bordløper eller papirduk er noe av det første man bør tenke på når man skal dekke et skikkelig festbord.


Med våre lekre duker og bordløpere går borddekkingen som en lek! Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Vi håper du finner en duk som passer dimensjonene på bordet ditt.


Løpere til bord

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Se vårt store utvalg her! Til hverdags og fest. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Beskytt bordflaten med løpere og brikker som er lette å vaske eller tørke av. Her finner du flust av løpere og brikker til hjemmet ditt. Handle trygt på jotex.


Dekorer bordet ditt etter sesong og høytider. Pynte bordet med løpere , dekkebrikker og vakre servietter for å skape rett steming for familien eller middagsgjestende. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Det er både enkelt og veldig koselig. Duker og løpere Bli medlem i Bo:klubben!


Vi har blandt annet duker og løpere i lin og bomull. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Vi har de i forskjellige størrelser, former, farger og mønstre. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Gjør bordet ditt litt finere til middagsselskapet med innbydende bordløpere og bordbrikker.


Løpere til bord

Pynt med bordløpere for en enkel forandring som gjør dekkingen ekstra luksuriøs. Vi kanter løperen i en matchende farge mens du venter på eget kanteverksted. Duker Med myke innslag i form av bordtekstiler gjør du bordet mer innbydende. La duker, løpere og spisebrikker sette gullkant på både hverdagsbordet og festbordet!


Duk til kjøkkenbord eller duk til spisebordet, linduk eller bomullsduk, eller kanskje en lekker løper? Vi har et stort utvalg av duker og løpere til bord i alle størrelser. Hos oss finner du alt du trenger for en praktisk og samtidig flott spiseplass.


Lik pris nett og butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg