fredag 13. april 2018

Ole brumm tapet

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Photowall tilbyr høy kvalitet, rask levering og fri frakt.

Fargerik og fantasifull veggdekor fra Walltastic, perfekt som dekorasjon til barnerommet. Det tar kun få minutter og kan pilles ned og monteres opp igjen så mange ganger man ønsker. Ole Brumm tapet og veggdekor.


Passer perfekt på barnerommet. Den angitte verdien er for høy. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Walltastic er detaljrike og unike tapeter med tema, der flere av dem gir en opplevd 3D effekt.

De vekker barnas nysgjerrighet, samtidig som de lokker til interagering og læring. En hel vegg med spennende hendelser og karakterer i sterke farger! Du finner også andre Interiørtilbehør produkter fra Walltastic hos Lekmer.


Denne veggdekoren passer like godt til gutter som til jenter. Merkene kan festes på alle glatte og rene overflater som f. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Tapet med ditt design er en genial måte å skape den rette stemningen på! Det gir en fotorealistisk effekt og målene tilpasser vi nøyaktig til din vegg. Selvklebende wallstickers. Pakke med flere ark med merker i ulike størrelser og fasonger. Veldig enkle å sette opp.


Fjernes enkelt uten å skade underlaget. Unik og detaljrik veggdekorasjon fra Walltastic som gir tilnærmet 3D opplevelse. Er du på jakt etter et stripete tapet med en vri?


Har du bestemt deg for en bestemt stil, for eksempel New Englan art deco, fransk landstil, shabby chic eller maritim?

Vi har delt inn designene våre i kategorier for å gjøre det lettere for deg å velge en stil til veggene dine. Finner du ikke det du leter etter? Vindusfolien er superenkel å rengjøre. Du trenger kun en fuktig klut for å tørke av støv og smuss.


Bruk vanlig vaskemiddel, uten bleke- eller skureeffekt, når.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg