tirsdag 10. april 2018

Duftoljer

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbu kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil. Duftoljer A-K Ambra duftolje. Velegnet som duft i kosmetikk og duftlamper Pris.


Obs at duftoljer ikke er det samme som essensielle eller eteriske oljer, og må ikke brukes på hud. Ved kontakt med hud bør oljen vaskes av straks.

Giftinformasjonen får hvert år om lag 1henvendelser på duftoljer og liknende kjemikalier, ifølge tall som Miljødirektoratet har fått. Henvendelsene til Giftinformasjonen handler vanligvis om barn i alderen 1-år som har fått i seg disse produktene. De velduftende duftoljer til Durance er sammensatt av parfymemakerne i Grasse.


Gir en fantastisk duft i rommet. Når de passerer inn i hjernens mottakere påvirker de psyken vår. Ud over at være meget dekorative f. La roen senke seg, og føl harmonien sige inn over deg når rommet fylles av deilige dufter fra våre duftlys, duftoljer og duftpinner.


Alle våre duftlys, duftoljer og duftpinner er 1 naturlige, fri for syntetiske kjemikalier, kunstige dufter, petrokjemikalier eller andre giftstoffer.

Små detaljer utgjør en stor forskjell for badets helhetsinntrykk. Et brett med duftoljer , levende lys og dekorasjon gir deg spa-følelsen hjemme. Våre duftoljer lukter blant annet mango, minte og hav. Ta vare på deg selv og kroppen med våre manikyrsett, neglebørster, badevekt og badebørster.


Plasser friske, søte og milde dufter i huset for å få en god aroma og et innbydende hjem. Velg blant våre mange dufter i eksempelvis sitrus, lavendel, mango og. Tynnes ut før bruk på huden. Eteriske oljer anvendes i nesten all form for naturkosmetikk og aromaterapi.


Duftene finnes i duftpinner, duftoljer og røkelse, uendelig mange dufter du kan velge i. Noen duftprodukter er midlertidig fjernet fra nettbuttiken i påvente av ny merking. Nye regler krever nye advarsler pga kjemikalie innhold i duft. De blir lagt ut igjen så fort de nye etikettene er på plass.


Gjør Tørr Og Helseskadelig Luft Om Til Aromaterapi! Eterisk grønnmynteolje ml, økologisk - (utgående leverandør) Pris NOK 7inkl. Grønnmynteolje er med sin forfriskende og. Sammenlign priser på tusenvis av produkter, og les bruker- og ekspertvurderinger for å kunne ta de beste valgene.


Vi gleder oss til å dele julen med deg!

Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna.


Kombiner tekstil, puter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg