fredag 27. april 2018

Elektrisk solfilm

Vår elektriske film fra SONTE er basert på en digital teknologi som gjør at glassoverflater går fra transparent til ikke-transparent når man tilsetter elektrisk strøm. Filmen gir deg muligheten til å begrense gjennomsyn ved å justere mengden lys som slipper gjennom. Vindusfilm - spesialfilm.


Film til bil er spesialfilm som er krympbar, ingen av dagens biler har plant glass og må derfor tilpasses den enkelte rute. Solfilm – Norsk Land Cruiser Klubb – NLCK. Over til solfilm på frontrute og sideruter foran.

Du vil bli overasket over hvor godt et elektrisk vindu virket under vann. Intelligent solfilm giver en Intelligent afskærmning af vinduer og opdeling af. Vi monterer solfilm på professionelt værksted i Polen. Varmeavvisende solfilm som reflekterer bort opptil av varmen fra solen og avviser skadelig UV-stråling. Holder bilen kjølig om sommeren og varm om vinteren.


Perfekt for stasjonsvogn og for hundeeiere. Filmen bidrar også til at man sparer drivstoff, fordi AC-en ikke trenger jobbe like hardt om sommeren. Ripefast metallisert flerlagsfilm.


Røkfarget solfilm med ca lysgjennomtrengning.

Ved at tone ruderne forandrer bilen karakter, og kabinen er beskyttet mod solens stråler og varme. Finns ju andra lösningar, t ex bra solfilm. Driver og monterer solfilm på 90`n min, men hva sier egentlig øvrigheta om film på de fremste sidevinduene?


Har veldig mørk film på de bakre rutene men den svakeste filmen på de fremre siderutene. Hva kvalifiserer dette til på EU kontroll? Smartfilm Smartfilm er en avansert film som på et øyeblikk kan forandre seg fra gjennomsiktig til sort.


Den er gjennomsiktig når den har strøm og sort når du. Forside Dør og vindu Smart glass som styres elektrisk ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Consol er spesialister på profesjonell solskjerming, interiør-, dekor- og sikkerhetsprodukter for næringsbygg, privat bolig og bil.


Bestill gratis befaring! Det finnes også rullegardin-løsninger, søk for eksempel etter rullgardin med solfilm eller speilfolie. Vil du ha lys, men dekke for innsyn? Folien absorberer av.


Ved å installere en solfilm med høy ytelse, kan du redusere overflatetemperaturen på interiøret. Med solfilm blir kjøringen mer komfortabel, du minsker belastningen på air-conditioning anlegget og sparer drivstoff – noe som er viktig med dagens fokus på miljøet. Soting av bilruter bidrar også til ett tøffere utseende på bilen.


Klarer man å legge på solfilm selv – Bilpleie, dekk og styling. Hva koster montering av solfilm utført av profesjonelle.

Lastet opp av Jan Arild Bråthen FilmTeam AS – din solfilmsmontør demonstrerer montering av solfilm på en Audi A6. Jeg har brukt solfilmen du får kjøpt på BilXtra og biltema , og. Jeg vurderer å få montert solfilm på min 520T. Bruk også Zalovann på den siden hvor du skraper. Om du vil ha minst mulig riper i filmen, så kan du legge embalasjen.


Desse har forskjellige typar solfilm på rull som du kan feste på vindauga. Vi benytter oss kun av solfilm fra Llumar av type. Får en ny bil i januar (Hyundai Ioniq) som eg har lyst å ha solfilm på fra B-stolpe til B-stolpe.


Lurte på om noen kunne anbefale noen som kan fikset solfilm på min stasjonsvogn. Jensen Elektriske AS fra , Troms. Den lokale elektrikeren i Nord-Norge. Vi leverer elektriske tjenester til kunder med behov for lys, varme og andre.


Tips: Søk etter vindusfolie for løsninger som for eksempel matter og hindrer innsyn også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg