fredag 20. april 2018

Lin liftgardin

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former.

Se de fine inspirasjonssidene våre. Liftgardiner til et hyggelig hjem. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Himla Solliden er en liftgardin i lin og bomull med hemper som tres på gardinstang. Ser du etter nye liftgardiner? Vi har et stort utvalg liftgardiner til alle rom, enten du trenger lystette eller transparente.


Bestill fra nettbutikken. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Dalsland liftgardin med kanal øverst.

I tynn lin som “siler” sollyset igjennom. Alle med lengde 1cm. Linbutikken – kvalitets tekstilprodukter fra Litauen Norges største nettbutikk som selger tekstilprodukter som metervare lin , linduker, løpere, gardiner. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Heisgardiner fra Ellos til bra priser. Velg blant heisgardiner og liftgardiner i ulike modeller og farger. Hos Princess er det mange fine design og velge mellom, både til hverdag og høytid. Når julen nå nærmer seg er en helt enkel rød liftgardin , eller en rød garding med gullhjerter helt topp for å skape julestemning i alle rom. Kombinert med en rød julestjerne eller to i vinduskarmen er det noe av den vakreste julepynten man kan ta frem.


Leveres ferdig montert med trepinne øverst og nederst. Kroker for oppheng medfølger. Klassisk og enkel liftgardin som passer perfekt til alle husets rom. Kombiner med HC Classic ferdigsydde gardinlenge i samme farge for et helhetlig og flott uttrykk. En liftgardin skaper hygge og eleganse.


Du kan skape den helt riktige stilen med nøytrale nyanser i grått, sort og hvitt eller ved å bruke friske farger som rø oransje, gul eller grønn. Ensfarget lysdempende liftgardin. Perfekt på soverommet, men kan også brukes i andre rom hvor det er behov for solskjerming.


Gardinen hindrer for både dagslys og innsyn.

Enkel montering enten inne i eller utenpå karm. Den perfekte liftgardin til ditt vindu i utsøkte stoffer. Du kan velge blant mange design, om det skal være dekorativt, mørklegging eller transparent. Ikke hvert rom egner seg til normale gardiner, hvor liftgardiner er et riktig godt alternativ.


Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Lin kraftig er laget av viskose og lin. Stoffet kan brukes både til klesplagg og som duk.


Velg det linstoffet som du synes passer til det neste store kreative prosjektet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg