tirsdag 17. april 2018

Jotun lady pure nature

Jotun lady pure nature

Finn laveste nettpris her. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! LADY Pure Nature Interiørbeis.


Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. Den vakre hvittonen er spesialutviklet av våre fargeeksperter og gir et rent, vakkert preg på rommet. Fargene i dette temaet har en forsiktig tilnærming til treet.


Fargene er sarte og delikate, men fremdeles med en behagelig dose av lys. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Vegg, Vegg,.


Jotun lady pure nature

Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. Lady Pure Nature White. Tørketider Tørketiden avviker ved endret temperatur, luftfuktighet, ventilasjon og filmtykkelse. Du vil derfor ha kontroll på fargen, slik at den etter noen år fortsatt er vakker og passer sammen med de andre fargene du har valgt til hytta eller hjemmet ditt.


Naturlige beisfarger fremhever og bevarer det vakre treverket og gir en jevn, vakker finish i ett strøk. Av trykktekniske årsaker kan de angitte fargene avvike fra originalfargene. Dette tekniske databladet erstatter alle tidligere utgaver. Jotun anbefaler at man i tillegg til Teknisk Datablad (TDS) også ser på Sikkerhetsdatablad (SDS) og Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV) for dette produktet.


Jotun lady pure nature

En naturlig matt og transparent finish skaper en lun og god atmosfære. Den vil gi deg dybde, spill i treverket og passer perfekt på hytta. Ved å benytte naturlige materialer og transparent behandlig tar vi vare på det ekte og ærlige.


Bli inspirert av det interiørbeis-fargekartet fra LADY. Noen ganger er det faktisk bare en anelse hvitt som skal til. Resultatet avhenger av kombinasjonsfargen. Fargeutseendet blir påvirket av sugeevnen til treet, antall størk og flatens utgangsfarge. Malingen er dessuten svært slitesterk og har dekkgaranti.


Dette er malingen for deg som ønsker et perfekt. Et eget oppslag er også viet til JOTUN Panellakk. Ger en vacker matt yta som framhäver ådringen i träet. Gamla Furumöbler blir som nya med en strykning.


Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. Produktet er enkelt å påføre og gir et suverent resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg