mandag 9. april 2018

Hage ideer

Når mørket slår inn, slår denne seg på. Drives ene og alene på solcelle. Med sver og er derfor egnet også på tykke grener.


Hageinteressen skriver seg fra min bestemors hage , som hun drev som et småbruk med blomster, frukt, bær og grønnsaker. Det var helt ubeskrivelig å vokse opp i denne hagen, spise solmodne jordbær fra den lille åkeren, gule plommer rett fra treet, nykokte små poteter med smør på, og se på når hun tok inn Georgine-knollene til oppbevaring om høsten.

Hage inspirasjon inspirerende ideer til uteplassen Bilde: Getty Images. Nå flytter vi ut, dere! Botaniske hager og parker i andre land er bestandig interessante å besøke, og Monets Hage i Giverny i Frankrike er ikke minst verdt et besøk. Våren byr dessuten på mange interessante hageutstillinger og arrangementer. Så nå er det bare å begynne å planlegge.


La deg inspirere og stem frem dine favoritter. Terrasser trenger ikke være en tilføyelse til et hus eller en hage. De kan bygges inn som en naturlig del av huset fra begynnelsen.

I dette moderne hjemmet har man anvendt det samme naturlige og behandlede treverket til både terrassebord og utvendig kledning. Det gjør overgangen fra hus til terrasse myk og diskré. Ordet hage beskriver både et stykke land og en metafor. Hagen vår er en kilde til skjønnhet, ro og meditasjon. Samtidig kan den gi oss sunn bevegelse, frukt og grønnsaker.


I denne kategorien vil alle mennesker finne sin drømmehage. Den skal omformes til et gigantisk bed med rom for ulike planter, alt fra trær til urter. Her kan vi se skissene i planleggingingsfasen.


Det er som et stort tankekart hvor tanker og ideer legges til steg for steg, til man tror man har fått med alt og at man har funnet løsninger man forventer å bli fornøyd med. Vi hører gjerne fra deg! Finn vår kontaktinformasjon her.


Her er flotte ideer til å fornye uteplassen! Her deler de sine beste tips for en vilter, sanselig og koselig hage for hele familien. Blomster-Finn, og han lot seg begeistre av mangfoldet hos de over 2utstillerne.


Her mysser det av ideer og inspirasjon, det er helt vilt, sier Schjøll. Les mer her: Herskapelig i.

Kreative Hager tilbyr gartnertjenester med høy faglig kvalitet. Vi løser din hage med kreativitet, solid faglig, praktisk og estetisk innsikt og riktig plantevalg. Men både før og etter dette, har vi brukt masse av tid på å reise rund forbi i barnehager og private hager for å lage pileinstalasjoner til små og store. Vi dyrker mange forskjellige sorter pil hos oss.


Noen bruker vi kun til kurvefletting, andre kun til levende pil. Inspirasjon til hage og uterom finner du på IKEA. Denne siden er under utarbeidelse. Tips til en lettstelt hage Slik får du vakker hage uten mye arbeid Med en grunnleggende plan for hagen sparer du masse arbeid.


Alle som vil kan delta, og hver enkelt kan delta med inntil tre prosjekt. Innlegget du deltar med kan godt være gammelt. Dersom det er nytt så håper jeg du lenker hit slik at flest mulig får glede av de ulike prosjektene, og mulighet til å delta selv. En hage gjerde er en praktisk måte å holde critters unna dine dyrebare blomster og legge struktur til din hage eller hage. Det gir deg en måte å tydelig avgrense hagen din fra resten av gården din, samtidig som du legger til litt personlighet og stil på utendørsområdet.


Fire ideer for å skape en stemningsfull hage Garden Life Noen ganger er det bare en liten detalj som mangler som kan omskape en vakker hage til en ekte perle, hvis det gjøres riktig, med lite tid og krefter, men med maksimal virkning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg