mandag 9. april 2018

Sagaform karaffel

Karaffel til hverdags og til fest. Kjøp karaffel trygt og enkelt på nett. Se hele utvalget her! Gratis frakt og levering innen dager!


Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Finn laveste nettpris her.

En av våre klassikere. Er tenkt som en hvitvins- eller vannkaraffel, men fungerer for alle typer drikke. Klassisk design som lever lenge. Kun deler i glass som tåler oppvaskmaskin.


Sagaform sin karaffel finnes i flere utgaver. Iittala Essence karaffel 1L. Electrolux UltraOne Green EUO9GREEN. Lexington Original håndkle 70x130cm. Funko Fortnite adventskalender.

Funktion Muffinsbrett hull. Glasskaraffelen er enkel å bruke og har et flip-lokk av silikon. Velg mellom ulike farger. Denne vannkaraffelen kan alternativt også benyttes som karaffel til hvitvin.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Sammenlign pris på karaffel. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker.


Med en pæn kande og karaffel udvalgt i din stil, kan du nemlig roligt servere drikke for dine gæster. Serveringsskål formet som et eple. Trivelig serveringssett for snacks og godteri. Oval Oak er en elegant karaffel som passer perfekt til vin eller vann. Passer perfekt på et dekket bord.


En stor og vid karaffel til rødvin og en smalere som kan benyttes som vannkaraffel eller vinkaraffel til hvitvin. Den smarte runde eik-korken er meget praktisk å ha når man sitter ute og spiser. Hadeland Glassverk Odysse Vinkaraffel 210cl. Stelton Rig-Tig Cool-it.


Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Nature serien fra sagaform.

Anvendelsesmulighederne er mange, og det ene behøver ikke udelukke det andet. Det er udelukkende fantasien, der sætter grænser, men du kan gøre det med stil. Innendørs og utendørs. Gaver til å gi bort til en annen og som kan skape litt glede i vår egen hverdag. Norges ledende kjøkken- og interiørkjede.


De flotteste julegavene finner du hos oss! Her vises noen av våre beste gavetips, se flere HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg