mandag 23. april 2018

Farge skumring

Kjøp boken billigere hos Adlibris! Rask levering og maks rabatt. Lave priser og rask levering! Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling.


Dette er en helt lys kjølig grå tone som vil oppleves som svakt blå.

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Se farger som passer Kombiner med tapet. En nøytral grå mellomtone. En fin farge å kombinere med f. Lun stemning med farge Skumring på vegg og Lys Skumring i tak. Deretter etterbehandlet med Tyrilin Interiørvoks.


Her har tømmerveggene fått et strøk med farge Skumring.

Mot den kan man fint velge en kontrastfarge i taket, som f. Hvit med avstrykning. Tidligere hadde vi Byhvit som er nesten hvit, men den gjorde at fabrikkmalte dører og lister så så gule ut. Begge skal være rene gråfarger meg bekjent.


Populære greige farger som f. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.


I enkelte belysninger kan disse nesten få et blålilla preg over seg. Nordens største bokutvalg på nett. Grå er en nøytral farge som kan fremstå som blå, grønn, rosa og lilla.


Er fargen veldig lys kan den oppfattes som hvit. Dette er også den fargen som er mest stillestående og flat, og som først kommer til live når den kommer i kontakt med andre farger. Se mer fargeinspirasjon.


Finn produkt i denne fargen. Eventyrlig Oppussing ved Jostedalsbreen.

Friskt pust i soverommet med vegger i Tyrilin Interiørbeis farge Skumring. Sengegjerde i farge Stølsbrun gjør rommet lunt. Tømmerveggene i lesekroken er beiset med Tyrilin Interiørbeis farge Bark, og etterbehandlet med Tyrilin Interiørvoks. Taket er behandlet med samme produkt, men i farge Kalkhvit. Skumring må ikke forveksles med solnedgang, som er øyeblikket da solas etterfølgende kant forsvinner under horisonten.


Felles for disse fargene er at uttykket er rent og noe kjølig. Varigheten av tussmørkeperioden mellom solnedgang og skumring varierer meget avhengig av observatørens breddegra fra litt over tjue minutter i tropene, til mange timer i polområdene, til flere uker på polene. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Hele nye farger er på lager og klare for sending! Du finner Ninapetrina i andre etasje i Trålveien 56! Gratis parkering rundt hele bygget (unngå parkeringen til Legesenteret på dagtid hverdager).


Bruk inngangen til Legesenteret og gå opp en trapp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg