torsdag 12. april 2018

Fargehandel

Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Helt fra starten og frem til idag har kvalitet og service vært grunntanken. Billakk et spesialfelt.


Fargerike Eikersenteret holder til i nyåpnede lokaler på Eikersenteret i Hokksund. Oversikt over alle Fargerikes butikker i hele Norge.

Finn din nærmeste fargehandel på vårt interaktive kart. Adresser og telefonnumre. Ser du etter en fargehandel ? Trenger du maling som akrylmaling, gulvmaling og oljemaling eller beis og lakk? Fargehandel AS fra , Sogn og Fjordane.


Flügger farve malingsbutikker dekker hele Norge. Finn en butikk i nærheten og få inspirasjon og veiledning til dine maleprosjekter. Hos oss vil du til enhver tid finne hjelp, det være seg til fargevalg , eller av mer teknisk karakter.

Trønsdal Farvehandel AS er din lokale butikk for maling, tapet og interiør i Trondheim! Kjeden omsetter for ca milliarder kroner og er 1 eid av Malorama AS. Vi har også utleie av lift og gulvsliper.


Når du har bestemt det for å fornye hjemme, bygge nytt, renovere eller pusse opp enten inne eller ute, er det lurt å tekne gjennom hvilken stil du liker. Da kan du lettere lage en palett, og ta ut farger og matrikler etter dette. Som distriktets største fargehandel og med snart års erfaring kan vi hjelpe deg med dette.


Vår butikk-kjede består av kvalifiserte forhandlere i hele Norge og Sverige. Karlsen fargehandel i Gausdal. Våre lokaler er nå mindre men desto mer intimt og koselig! Arealet er på ca 3mog rommet alt en fargehandel skal ha. Mens vi venter på sesongavsluttningen på Herlige hjem, tar vi en sneak a peak på Tone Kroken sitt nydelige dekkede julebord og hun viser deg hvordan pynte treet.


Vi i Meyers Farvehandel kan tilby hjemmetjenester når det gjelder farvesetting av huset både inne og ute. Sentralt plassert på Torshov i Oslo. Vi setter fagkunnskap og god service i høysetet, og ønsker å strekke oss langt for å hjelpe kunden.


Vi er også svært fornøyd med å være en del av Fargerikefamilien, som er den største fargehandel -kjeden i landet. Velkommen til Malermester Bjørås AS. Vi tar på oss alle jobber innen maling, gulv, overflate, og mye mer i Levanger, Verdal og Innherred med omegn.


Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel i vår forretning!

Alle forretninger kan levere produkter, men vi formidler også kjøps opplevelse og faglig veiledning, som igjen gir trygge og gode resultater for den enkelte kunde!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg