mandag 2. april 2018

Kid sengekant

Kjøp sengekant hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Hos oss finner du alt fra stellemadrass til smokkholder. Se vårt utvalg og kjøp trygt på kid.


Gjør baby sengen trygg med denne fine og klassiske sengekanten fra Konges.

Med en myk sengekant på innsiden av sprinkelsengen, slipper barnet ditt å slå seg mot sprinklene eller bli sittende fast mellom dem. Om du er på jakt etter en flott sengekant til din baby sprinkelseng eller lekegrind så finner du både luksusvarianter og rimelige varianter hos oss på Mimmis. Med en sengekant inni ei sprinkelseng, vikles ikke barnets armer og bein inn i sprinklene. Vi tilbyr sengekanter i økologisk bomull i flere ulike farger og mønstre. Sebra fører én sengekant i velur og én i quiltet utførelse.


Sengekanter for sprinkelseng. Sprinkelsengbeskyttere brukes av mange, også i Norge. Flere foreldre kjøper dem samtidig som senga, eller separat fordi de etter hvert blir redd babyen skal skade seg på sprinklene i senga.

Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Kid har gardiner, dyner, sengetøy med mer. Alt du trenger for å skape det perfekte barnerommet. Bestill fra vår nettbutikk i dag! Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne.


Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. De fra Kid eller Princess – hvor tykke er de. ER SOLGT NÅ BARE TIL SALGS Jeg har stk sengekant. Myk og behagelig beskyttelse for barnet i sprinkelsengen. Kart og flyfoto over Starnight sengekant fra KID fra FINN.


Tykk og myk sengekant i høy kvalitet fra danske Smallstuff. Trekket er avtagbart. Nydelig sengekant passende blant annet til Hoppekids sin vugge 40×80.


Synes over 50- for en sengekant er vel drøyt egentlig. Var på Kid her om dagen (det var på alle barneting) og der hadde de et. Velkommen til et enormt utvalg av lekkert og slitesterkt sengetøy for barn.


Her vil du finne alt du kan tenkes å behøve.

Gode merker og rimelige priser! Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Norges fineste barnerom finner du hos minikids.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg