torsdag 19. april 2018

Ølglass hadeland

Ølglass hadeland

Alt til restauranten - kjøp online! Se vårt brede sortiment! Hva skjuler seg bak trenden? Gode priser og rask levering! Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood.


Glassets form er designet for å ta vare på duft- og smaksstoffene på beste måte, for en optimal ølopplevelse. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter ølglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Hadeland Glassverk har ølglass for enhver anledning, enten du er mest glad i vanlig, lys pils eller om du foretrekker de mer fyldige variantene. Kjøp på nett og få rask.


Denne produktkatalogen fra Hadeland Glassverk er eksemplarisk over hvordan en modelloversikt skal illustreres. Her vises avfotograferte glass i tillegg til omriss av de ulike servisenes modeller. Kunnskapen om Hadeland Glassverk serviseglass er grei, men ikke god nok. Problemet med å navngi Hadeland -glass fra mellomkrigsårene har vært nok så mangelfull.


Ved å publisere denne katalogen står vi nå innfor et viktig brudd – kunnskapen blir demokratisk fordelt. Kontakt oss for nærmere info om hva vi til enhver tid har av de enkelte modeller. Vi er også behjelpelig med å skaffe ting du er ute etter eller vil supplere. Her finner du vår nettbutikk Hadeland Glassverk. Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken.


Velkommen til en hyggelig handel! Tidligere var Høvik Lys og Høvik verk en del av Hadeland Glassverk, og fra 30- tilg 60- tallet var Hadeland Glassverk en av Norges største leverandører på belysning. Alltid god kvalitet og gode priser!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ett stk Bjørg ølglass fra Hadeland selges for kr 15- Fasettslipt. Det ene er blitt litt grått i glasset, det helt til høyre på bildet. Alle er hele og uten skår.


De som er feilfrie selges for 17- per stykk. Det som er litt grått selges for 7- Sender ikke. Glassene er såvidt jeg vet gått ut av produksjon. Diameter klokke er cm. Begge glassene er uten skader, og er blanke og pene.


Ølglass hadeland

Vi har resultater for Gamle glass fra hadeland til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.


Glassmenageriet har et godt utvalg av kunstglass fra Hadeland Glassverk laget på - 60-tallet. Designerne som var knyttet til Hadeland i denne perioden var: Willy Johansson, Wilhelm Johansson, Hermann Bongar Severin Brørby, Arne Jon Jutrem, samt Jonas Hidle, Benny Motzfeldt og Gro Bergslien. JEVNAKER: Hadeland Glassverk har relansert rødvin- og hvitvinglass i serien Finn.


Hansen designet Finn. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Om det skulle være et vinglass, en vase, eller andre produkter fra Hadeland Glassverk. Les mer om Hadeland Glassverk her.


Vi selger vinserviser, pressglass, karafler og bruksglass fra 50-tallet, samt gamle stettefat og osteklokker, blomstervaser og lysestaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg