mandag 9. april 2018

Folie til vegg

Se vårt store utvalg. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Klistermærker og skilte på foliekniven. Selvklebende folie som metervare.


Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Vi kjørte ut denne folien til en fotball interessert 8-åring.

Gleden var stor da overraskelsen fra foreldrene ble avduket. Crossmark leverer også reklamefolie og selvklebende tapet for ute og innendørs bruk. Til vinduer, hindrer innsyn, men stenger ikke lyset ute.


Mulighet for å skjære ut logo, tekst eller annen dekor i folien. Sandblåst-, whiteboard-, magnet-, tavle-, carbon - til alle formål. Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon! Folie i den lengden du ønsker.


Jeg er stolt av å kunne tilby Norges største utvalg av selvklebende folie til møbler, interiør og vindu, i tillegg til flere innovative nyheter som gjør oppussing enkelt.

Håper du finner noe som faller i smak! Andre steder blir wallstickers også solgt i mange andre materialer, som for eksempel akryl-lim, som er det materialet som de fleste klistremerker blir produsert av. Grunnen til at folie er det absolutt beste materialet til wallstickers skyldes utelukkende kvaliteten, og at det egner seg bedre til formålet enn noe annet materiale.


Whiteboard som festes direkte på veggen eller døren. Underlaget må være glatt. Skriv beskjeder eller la barna tegne direkte på folien med whiteboard p. Butikkvinduer, biler, busser, tilhengere og rett på veggen inne.


Vi skjærer, klargjør og monterer folien for deg, eller vi leverer folien klargjort til montering hvis du ønsker å sette den opp selv. Vi bruker i all hovedsak Avery foile, 7serien til dekaler. Men kan selvfølgelig skaffe folie etter dine ønsker og behov. Dekor og foliering til butikk- og kontorlokaler. AS Skiltforum har i flere tiår bistått våre kunder med det meste innen dekor og folie til private og offentlige institusjoner, butikk- og kontorlokaler, industri- og næringsbygg.


Herunder dekor og foliering av tapet, gulv, vegger , vindusflater og fasade. Bestill online i dag få rask levering Ved å åpne denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler og liknende teknologi som er beskrevet i våre Retningslinjer for cookies (Informasjonskapselsvilkår), og bruken av din data som blir eller vil bli samlet i fremtiden, som beskrevet i Staples Personvern og retningslinjer. Enten dine klistremerker skal være konturskårede eller firkantede, avtagbare eller med permanent lim, til ute eller innebruk har vi løsningen for deg.


Vår moderne utstyr skjærer ut former slik du ønsker og gir deg en utrolig bildekvalitet med klare, friske farger. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

I tillegg til disse produktene, er det mange andre produkter vi leverer. Vi er bare en e-post eller telefon unna, så er det noe vi kan hjelpe deg med så er det bare. Veggfolie Pynt opp veggen din!


Den vil ikke etterlate merker eller dra med seg underlaget, så fremt underlaget til møbelet ikke er ødelagt fra før av. Svakt grønnfarget perforert folie i polyetylen. Brukes i hovedsak på alle innervegger. Kan også brukes på yttervegger der det er inntrekt dampsperre. Hovedoppgave er å stoppe støv og flimmer fra isolasjon, spesielt under montering av panel, plater etc.


Produktet er gjennomsiktig slik at rør- og el-installasjoner synes igjennom. Ved kutting av folie til vegg , vindu eller bil trenger man en transportfilm for håndtering av folien til valgt sted hvor folien skal settes på. Vi har hatt stor suksess med vår vindusfolie som er i FROST utførelse. Den er egnet til å lage både grafikk, motiv, prikker og linjer på vindu for å unngå innsyn og for å pynte på store flater.


Lag dekorative vegger på kontor eller i butikklokaler raskt og enkelt! Vår kvalitetstapet er av typen Non Woven og monteres på vanlig vis ved å rulle tapetlim på veggen før montering. Dekkplast eller folie er løsningen når du skal beskytte vegger og møbler, mens dekkpapp egner seg best for gulv. Hos MAXBO finner du diverse plast, papp pg folie til malingsjobben. Om du bruker folie må du ha to tommer tom utlekting foran folien for at den skal virke etter hensikten.


Så to tommer utlekting fylt med glava vil faktisk være bedre! Dette er ihvertfall tallene på et bygg jeg er elektriker på nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg