torsdag 12. april 2018

Rullegardin 70 cm

Rullegardin 70 cm

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Flexibility, cost efficiency, accuracy and innovation power along the entire value chain.


Rullegardin 70 cm

Sammenlign pris med oss! Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. God kvalitet til lave priser.


Vælg rullegardiner, når du gerne vil have en gardinløsning, som er både lækker at se på og nem at anvende. Et rullegardin er velegnet i soveværelset og fås som lysdæmpende eller mørklægningsgardin. Hos JYSK tilbyder vi et stort udvalg af almindelige rullegardiner og ovenlysgardiner med og uden kædetræk. IKEA - FYRTUR, Lystett rullegardin , trådløs, batteridrevet grå, Du kan kontrollere persiennene trådløst for å tilpasse lyset eller skjerme mot innsyn, alt etter hvilken aktivitet som foregår i rommet.


Lystette slipper ikke gjennom lys og mørklegger rommet ditt fullstendig. Batterilader er inkludert. Der findes som bekendt mange forskellige former for gardinløsninger, lige fra stofgardiner til plisségardiner, lameller og persienner.


Naos lystett rullegardin (kun bestillingsvare i butikk). Alle rullegardiner har er avsluttende hvit metallist nederst. Rullegardinene leveres komplett med hvite fester og kjedetrekk. Smarte og praktiske rullegardiner.


Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. De fleste tekstilene kan vaskes. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon.


Heisgardiner fra Ellos til bra priser. Velg blant heisgardiner og liftgardiner i ulike modeller og farger. Skal du have et mørkt soveværelse, er et rullegardin med mørklægning et oplagt valg.


Skal du derimod have et hyggeligt gardin til stuen, er plisse- eller lamelgardiner et populært valg. Bekræft ved at klikke på linket i e-mailen, som vi lige har sendt dig. For å motta din kupong kode, må du klikke på bekreftelsen linken i e-posten vi har.


Rullegardin 70 cm

Denne elegante rullegardinen er et smart valg for et moderne hjem, og kan være et stilig alternativ til tradisjonelle eller vertikale persienner. Se Danmarks største udvalg af rullegardiner i alle farver og mål. Find dit nye rullegardin hos UNIG og få gratis stofprøver, billige priser samt lynhurtig fragt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg