fredag 27. april 2018

Hodeskalle pynt

Hodeskalle pynt

Her finner du en stor mengde festtilbehør. Kulere shotteglass skal du lete lenge etter! Hodeskaller og skjelett pynt til dekorasjon. Dekorasjon til Halloween for eksempel til Day of The Dead.


Hodeskalle pynt

Skap et rom du trives i ved å sette sammen diverse pyntegjenstander som passer deg og ditt hjem. Følg med på nyheter som kommer inn fortløpende. Skal du pynte opp til fest? Festkompaniet har pynt til enhver anledning! Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest.


Vimpelrekke eller flaggbanner med svarte vimpler med hodeskalle på. Passer godt til sjørøverfest, piratfest, halloween og lignende. Interiør butikk på nett.


Hodeskalle pynt

For deg med interessen for hodeskaller og demoner, se her! Se vårt utvalg av figurer og interiør med dette som tema. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig. Pynt bordet på Halloween og alskens fester som fortjener en makaber vri med disse svært realistiske hodeskallene som også er meget dekorative. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de beste tilbudene og de hotteste produktnyhetene! Pynt til Halloween med denne uhyggelige hodeskalledekorasjonen med lys.


Still den i en mørk krok eller på bordet. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren.


Vimplene er tilsammen meter. Glassornament med rosa baby, navn og dato 8x7. Navnet og datoen vil være på baksiden av kulen. Kulen kan brukes som pynt og dekor på festbordet eller som kakepynt.


Hodeskalle pynt

Koselig minne å ta vare på og som kan taes fram igjen som konfirmasjonspynt. Tøft svart lær armbånd med hodeskalle og pynt. Gjenstanden har en dim. Lisbeth Fure, en av to gründere av smykkemerket Love Stones, holder en smal hodeskalle mellom fingrene. Den har en gang tilhørt en villhund.


Nå ligger den til pynt på stuebordet hjemme i Drøbak, sammen med skallen til en skunk, en steinfossil og et par biller innrammet i glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg