torsdag 26. april 2018

Lakkbeis

Brukes til beising og lakkering i ett. Fester godt på ulakkert tre og den er utmerket til møbelrenovering. Alle farger kan blandes med hverandre, bortsett fra hvit. Lakkbeisen løses opp i flere minutter og er meget letthåndterlig, noe som gjør at det blir et jevnt og pent resultat.


Overflødig beis skal leveres på miljøstasjon.

Oppbevar alltid vannbaserte produkter (f.eks. Herdins Interiørbeis) frostfritt. Lakkbeis Aqua er vannbasert og miljømerket med Svanen. Tre er et levende materiale, og akkurat som alt annet levende, trenger det pleie for å ha det bra. En overflatebehandling som mange glemmer, eller kanskje ikke vet så mye om er lakkbeis.


Den er et godt alternativ til maling om man ønsker å få mer farge på treverk og samtidig se litt av treets struktur. Bistrotlakk er en innendørs lakk. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet.

Fargekart for Herdins Ekte beis. Ekte beis gir treverket ett vakkert fargespill, er vannbasert og fargene kan blandes seg imellom. Strukturen i treverket synes best ved bruk av beis. Maling gir en dekkende overflate.


Dekkbeis er en dekkende beis som har tynnere konsistens enn maling. Mahognybeis brukes på alt av eik, mahogny og teak i våre båter. Dette i kombinasjon med edelolje, ravilakk, Brava alt ettersom hvor det skal brukes.


Kommer i flere farger. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. En transparent beis som fremhever treets naturlige årringer.


Du kan blanda alla färgerna, förutom den vita, med varandra för. Lackbetsen finns i olika kulörer. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!


Coop-medlemmer får kjøpeutbytte på alt de handler. Den tørker fort og gir en vakker og fyldig beisnyanse med en halvblank overflate. Den tørker raskt og gir en vakker og fyldig beisnyanse med en halvblank overflate.

Ellers er nok beis det mest aktuelle alternativet. Vanntynnbar oljebeis, som både leveres av Jotun (Lady) og Tyrilin fra Scanox, skal være like enkle å jobbe med som lakkbeis , sier de fleste. Mulig vi velger lakkbeis i tak.


La livet ditt innrede stua. Det handler om samhold. Filmkvel tid med familie og venner, eller bare å være deg selv. Våre stuemøbler lar deg skape et rom for å. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje.


Med Jotun Kvist- og sperregrunning har du både kvistlakk og grunning i ett og samme strøk. Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg