torsdag 19. april 2018

Fargekart husmaling

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. DRYGOLIN Nordic Extreme er vår suverent beste husmaling noensinne som holder lengst! Store variasjoner i det norske været setter stadig høyere krav til både farge og produkt.

Malingen er formulert på en helt, unik Extreme-teknologi, som gir overlegen beskyttelse uansett vær. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best.


For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. Dette er en svært populær mørkere grå tone. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.

Tilgjengelig i og liter. Maling med en unik værbestandighet der alkyd (olje) er løst 1 opp i vann. Farger til både interiør og eksteriør.


Det har aldri vært enklere å finne riktig farge til huset. Se vårt nye digitale fargekart for utefarger – og finn din farge. Huset er vår viktigste eiendel.


Og når vi skal igang med malejobben, ønsker vi å finne den perfekte fargen, og ikke minst en maling som beskytter godt og lenge. Nå har Jotun laget et stort digitalt fargekart. Nytt fargekart med farger som passer på vegg sammen med dine personlige interiørdetaljer, på lister og dørkarmer samt nye bruktfunn.


Se fargekolleksjonen. Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster. TRYGGE FARGEVALG SOM VARER La fargekartet hjelpe deg frem til stilrene fargekombinasjoner. Når du velger farge og produkt fra Jotun, kan du være helt trygg på at.


Grunning basert på samme resept som Mesterens husmaling. Da alkyden (oljen) er løst 1 i vann, har den en fantastisk inntrenging. I treverk trenger grunningen inn i cellene og erstatter vannet som fordamper, selv med høyt vanninnhold (opp til ). Dette stabiliserer treverket og risiko for sprekkdannelser reduseres kraftig, nærmest lik null.

Beckers har bred kunskap om farger og maling. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. Den forankrer huset i terrenget, og skaper en fargebro mellom huset og omgivelsene. Butinox Futura Maling har meget god værbestandighet og holdbarhet, i tillegg til langvarig farge- og glansstabilitet.


Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg