torsdag 12. april 2018

Eva solo glass

Produktutvalg for hobbybakere og bakeglade i hele Norge. Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Våre serier med drikkeglass og glass med fasetter tåler dermed temperaturer på helt opptil 130°, som gir deg utallige bruksmuligheter. Vanlig pris: kr 2700. Eva Solo Whisky Glass cl.


Special Price kr 2315.

Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Formen på glassene er designet ut fra at du skal ha maksimalt utbytte av vinen din. Det er noen absolutte kriterier for vinglass: Det skal være klart glass. Flaskene er farget for at vinen skal beskyttes mot lyset.


Men når du heller den opp i glasset for å nyte den, forsvinner det. Denne graders vinkelen er benyttet på glassene for å bedre kunne konsentrere vinens aroma når du drikker. Vi hos glassoginterior.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Enkelthet, markante linjer og høy bruksverdi er fellesnevnere for produktene i kolleksjonen. Men jeg synes det var rart at den sprakk.


Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Sammenlign pris med oss. Dette var den første av en rekke produkter som kom til å bli en trofast hjelper i mange kjøkken over hele verden. Champagne Coupe-glassets form gjør det spesielt passende for søte, musserende viner og sjampanje, ettersom duft og bobler kan komme raskt opp til flaten og avgi smaken.


Glasset har et elegant design, og den skråe kanten er en spennende detalj som får glasset til å føles veldig lukseriøst. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Hvor synlig er din bedrift? Kjøp Solo glass på Kelkoo.


Les tester og omtaler før du kjøper. Unsubscribe from inexistenciaLda? EVA SOLO ICONIC VACUUM JUG The sculptural design completes this popular range of vacuum jugs which are based on an award-winning concept that features a 1 drip-free stainless steel pouring lip. The vacuum jug is made of plastic with a replaceable glass insert. The newsletter can be unsubscribed at any time.


Både konsumenter och designexperter tog till sig serien direkt.

Den hade allt det som kännetecknade en bra Eva -produkt. Kvalitet, form och funktion i en perfekt enhet. Vannkokeren har en premiumpris, men designet er verdt å betale for. The carafe can be used for many types of beverages from water, iced tea and fruit infused juices to decanting and serving wine. Heat-resistant glass.


A flip-top lid for the carafe is available separately.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg