torsdag 19. april 2018

Durance tøymykner

Vi selger såper og spa-produkter på nettet. Tøymykner med tilsatt eteriske oljer er et fantastisk produkt. Gjør klær og sengetøy mykt og velduftende. Passer til både hånd og maskinvask. Nydelig duft av Cotton Flower.


Durance tøymykner

En herlig tøymykner i duften Cotton Flower. Gjør sengetøy og klær mykt og velduftende. Vaskemidlene tar midd på lavere temperatur, og er perfekt for sengetøy og tekstiler til både mennesker og husdyr. Tøymykneren er ikke tilsatt fosfat, og passer til både hånd og maskinvask.


Denne gjør at klær og sengetøy blir tilnærmet silkemyke. Det er kun tilsatt eteriske oljer og er IKKE tilsatt fosfat. Velkommen innom oss for en titt! Durance tøymykner lavendel. Produktene er miljøvennlige og inneholder mer enn naturlige ingredienser, og er biologisk nedbrytbare.


Marikken, en koselig nisjebutikk på Sørlandet med unikt utvalg klær, interiør og spiselige fristelser. Klær og sengtøy blir myke, og velduftende. Vi har også nettbutikk.


Vaskemiddel, tøymykner og oppvaskmiddel som er velkjente for gode virkning og nydelige lukter. Egenpleie - Humdakin. Hårstrikker og klemmer. Lysene kommer i lekre glass med dekorativ etikett og basttau. Håndlagde duftlys, laget med høykvalitets voks og uten bly i enden av veken.


Durance tøymykner

Parfymen gir en delikat duft til rommet og hjelper til med å gi deg en avslappende søvn. Pris NOK 19inkl. Denne kan osgå brukes som romspray, kan sprayes på gardiner, duker og andre tekstiler. Klesvask, skyllemiddel, husvask, såper, massasjeoljer, duftlys m. Her er det duft av velvære! Klesvask og tøymykner fås i duftene Cotton flower, Lavendel og Lime Blossom.


Klesvask - passer til både maskinvask, håndvask, alle typer tekstiler, også ull og silke. Doseres med 2-korker pr normal mengde vask i maskin. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Bruk - korker pr.


Durance tøymykner

Sprayes direkte på puter, gardiner, duker og andre tekstiler. Dette gir en delikat og frisk duft i rommert. Puteparfymen setter ikke flekker eller skjolder på.


Tekstilvasken er miljøvennlig med mer enn naturlige ingredienser og er biologisk nedbrytbar. JEg har også prøvd ett par håndsåper. Jeg elsker den friske duften produktene har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg