fredag 13. april 2018

Trebitt beis fargekart

Sjekk ut trebitt terrassebeis fargekart. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT -produktene være noe for deg!


TREBITT beisprodukter gir kledningen en vannavvisende beskyttelse, samtidig som beisen vil fremheve det naturlig, vakre utseende til treverket. TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende.

Du kan velge mellom en rekke farger som fremhever treets egen skjønnhet. Tenk helhetlig og bruk fargevalget aktivt for å skape den stilen og atmosfæren du ønsker. TREBITT beis er tilgjengelig tidløse og vakre, transparente farger som harmonerer godt med naturens egen fargepalett.


I TREBITT fargekart vil du også se at fargene tilpasset dagens trender. Velg den fargen som gir huset den karakteren du ønsker. TrebiTT oljebeis Fargekart Fremhever TresTrukTuren og gir liv Til TreeT. For her var vi tidlig ute.


Trebitt oljebeis gir et naturlig vakkert utseende. Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen.

Inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket. TREBITT Terrassebeis lar deg velge mellom mange farger, og terrassegulvet holder seg like vakkert i flere år. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der.


Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket.


Finn trebitt terrassebeis fargekart. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Unik renseeffekt gjør det enkelt å skifte farge.


Når du bruker beis fremheves treverkets særegenheter og naturlige glø samtidig som den beskytter treverket mot det tøffe, norske klimaet. Og så enkelt som det er. Med TREBITT terrassebeissystem har du ingen unnskyldning for å ikke gjøre jobben. Og med fargene i vårt fargekart kan du få det akkurat slik du selv vil. Disse har vi selvfølgelig både tatt godt vare på og forsterket.


Les tester og omtaler før du kjøper. Bestill Jotun Fargekart og brosjyrer hjem i postkassen – helt gratis! Den inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseende over tid.


Fremhever trestrukturen.

Beis med ekstra lang holdbarhet. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg