tirsdag 3. april 2018

Grått bad

Baderom i toner av hvitt, grått og svart blir sjelden feil. Med de riktige nyansene og materialene kan ditt nye grå bad bli så lekkert som bare det. Her har vi samlet noen herlige bad i grått med innslag av stein og glass. I hvilket av disse seks badene vil du helst gjøre deg klar for dagen?


En frisk grønn bris over.

Nyt våre peneste bilder av vakre og fine baderom i ulike stiler, og la det inspirere – uansett om du skal innrede et lite eller et stort bad. Her er det plass til mange ulike personligheter. Velkommen til INR – Iconic Nordic Rooms. I baderomsgalleriet vårt finner du mange ulike baderomsløsninger i forskjellige stiler og størrelser.


Ta en titt og finn et bad du vil trives i. Er patronfilteret skittent, kan det ikke rense vannet godt nok, og det vil fort kunne oppstå problemer med grått eller uklart vann. Skyggeblå er en blågrå farge med klar rød undertone og som derfor fremstår varm i tonen.

Hurtig Levering av Kjente Merkevarer til Faste Lave Priser. De silkebløte grå frontene i. Det er derfor viktig å tenke på helheten på badet når du skal velge din baderomsinnredning. Overflate og rengjøringsvennlighet er også viktig å tenke på ved valg av baderomsmøbel. Et stort baderomsmøbel gjør ofte at badet virker større.


En mørk farge på et lyst bad vil fungere som en kontrastfarge mot det lyse. Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger.


Mega stort utvalg av badekar. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Grått kommer i mange nyanser. Du kan gå for en naturlig grå i stein eller betong, eller velge en gråfarge som har et hint av rødt, blått eller en annen farge du liker.


Vær oppmerksom på at en gråfarge kan ha både kalde og varme nyanser. Alt for mye grått med feil fargetoner og ingen kontrastfarger fort kan bli livløst. Hun mener det er lettere å male enn å bytte møbler.

Mal derfor veggene i en nyanse som passer hos deg. Når du har et miljø i grått og beige, vil en klatt med gult live opp. En vase, lampe eller stol, for eksempel. Større fliser gir visuelt større rom.


Små bad tåler godt store fliser over det hele. Gulv og vegg må gjerne ha samme størrelse på flisene. Fugemassen bør være i tilnærmet samme farge som flisene.


Jeg synes det er best med en mørkere tone på gulv enn vegg. Det er fint med en kontrast, og det gir en rolig følelse av at badet synker. Overraskende nok kan beige, hvitt eller grått være vanskelig å lykkes med.


Det er lett å skape interiører som ser fine ut, men det er langt vanskeligere å skape lunhet, hygge og atmosfære. Duse blå- og grønntoner er de mest trygge fargene, de er avslappende og beroligende. Vi har jo også trender på badet, men jeg opplever ikke badet som like trendsensitivt som resten av huset. Det svinger i alle fall ikke like fort.


De fleste ser fremover og ender opp med fliser i nøytrale farger. Hvitt og grått er helt klart bestselgerne våre. Når det er sagt er det jo trender når det kommer til overflatestruktur. Er du ute etter ideer til bad interiør? For å hjelpe deg med å finne det interiøret du ønsker, kan du bla gjennom bilder av interiør mørk grått bad i galleriet under.


Hvis du trenger mer inspirasjon, bare bla i kategorien bad. Av den grunnen alene er grått her for å bli! Bruk et grått gulv som bakgrunn for en lystig og fargerikt dekor og kombiner det med røde, sennepsgule eller oransje kontraster for å skape et livlig og morsomt rom. Eller gå for en tøffere følelse med metalliske farger som gull eller sølv. Et grått kjøkken gir et moderne preg, men også en god porsjon ro med duse, dempede farger.


Interiør mørk grått bad interiør mørk grått bad moderne Forrige bilde Bla gjennom flere interiør mørk grått bad moderne ved å gå artikkelen Interiør mørk grått bad. Type: lin, bomull Badehåndkle laget av vasket og mykt linstoff i grå farge. Er veldig holdbart, lett og absorberer fuktighet godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg