torsdag 26. april 2018

Rojo arkitekter

Rojo arkitekter

Legg inn anbud gratis hos oss! Porteføljen spenner fra enkle tilbygg til mer komplekse byggeoppgaver som skoler, barnehager og flerbrukshaller. Leverandør av arkitekttjenester til private og offentlige oppdragsgivere. Presentasjon av medlemsbedriften ROJO ARKITEKTER AS hos Arkitektbedriftene i Norge. Toggle navigation Meny Hopp til hovedinnhold.


Rojo arkitekter

Medlemssider, portal og verktøy. Vi ble vurdert sammen med innleverte forslag hvor ROJO ble evaluert best på løsningsforslag! Totalt er det foreløpig planlagt slike hytter på ulike lokaliseringer rundt om i fylket.


Hyttene skal gjøre det mer attraktivt å være ute på tur. Rojo arkitekter AS fra , Trøndelag. Agraff arkitektur AS Agraff Arkitektur er en gjeng med engasjerte, pålitelige og prisvinnende arkitekter.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Utvidet firma- og kredittinformasjon. Som følge av at rammetillatelse er gitt før TEK trådte i kraft, er TEK lagt til grunn for beregningene. Rojo Arkitekter As - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Du har en gammel nettleser! Vi har laget dette nettstedet for nyere versjoner. Oppgrader i dag og Miljøfyrtårnportalen vil straks fungere for deg. På disse sidene finner du oversikt over arkitektkontor i Norge der eierne av kontorene er. Reknes Byggjevarer i Masfjorden bygger dem.


Rojo arkitekter

Skrede forteller at de fikk stor respons da de utlyste arkitektkonkurranse. Norge, Danmark, Ungarn og Finland hentet ned dokumentene med informasjon. Vi fikk inn arkitekttegninger. Vi er et arkitektkontor med tverrfaglig miljø og kompetanse innen alle deler av et byggeprosjekt. Vi er imøtekommende, profesjonelle og løsningsorienterte.


I tillegg har vi to interiørarkitekter. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Kombinasjonen av arkitekter , arealplanleggere og dyktige ingeniører sikrer en god gjennomføring av prosjektet. Vi leverer høyt kvalifisert rådgivning og bidrar til verdiskaping og merverdi for kunden. RiK Arkitektur er et erfarent og allsidig arkitektkontor som utfører oppdrag i det offentlige og private markedet i hele Norge.


Meldingen blir sendt som e-post til bedriften, med din registrerte e-postadresse som avsender. Mittanbud forbeholder seg retten til å kontrollere meldingene og. Vi har utført ei rekke utviklingsplanar for vidaregåande opplæring.


Trondheim katedralskole.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg