onsdag 25. april 2018

Jotun industrimaling

Jotun industrimaling

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Her finner du, som profesjonell, informasjonen du trenger. Oversikt over våre produkter, samt dokumentasjon til dine prosjekter og systemoversikt. Se alle kategorier industrimaling IndustrimalingIndustrimalingIndustri-metall C. Christoffersen har godkjent Frosio inspektør level III etter NS 476.


Jotun industrimaling

Alt fra beis til terrassen, maling til husveggen, olje til hagemøblene, etc. Drygolin Ultimat, vår beste. Svanegodkjenningen bekrefter også at malingens beskyttende egenskaper er ivaretatt. Industrimaling JOTUN er en ledende leverandør av malinger til korrosjonsbeskyttelse av stålkonstruksjoner på land og offshore.


Enten det er olje og gass- innstalasjoner, industrianlegg, broer, kraftverk, kjemikaliertanker eller andre stålkonstruksjoner, har JOTUN malingen som oppfyller kravene til korrosjonsbeskyttelse. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Nå vil Sandefjord-bedriften inn i kinesernes hjem.


Jotun industrimaling

Carboline er en ledende leverandør av maling- og lakkprodukter til norsk industri. Gjennom en årrekke har vi utviklet,. Lakkprodukter til norsk industri!


Oppstrøksplate for fargesjekk, metall (100pk) For oppstrøk av lakk. Jotun vil sette sunnere farge på Kina. Velg hvit, lys grå eller mørk grå. I segmentet for industrimaling er det god fart, med særlig høy aktivitet i Kina. Samtidig har salget av skipsmaling til nybygg ved verftene i Sør-Korea mer enn doblet seg sammenlignet med i fjor.


Jotun industrimaling

Dette er viktige markeder for oss, og vi forventer at den positive utviklingen fortsetter i månedene fremover, sier konsernsjef Morten Fon. Dette er en solid økning sammenlignet med samme periode i fjor. Salgsøkningen på åtte prosent skyldes sterk vekst i salget av industrimaling , samt forbedring i salget av skipsmaling. Konserndirektør Esben Hersve sier sanksjonene har stoppet mange utenlandske selskaper som ville drive handel i landet.


Offshoremaling vindusmaling. Fabrikken er bygget på industriområdet Fyodorovskoe, utenfor St.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg