torsdag 5. april 2018

Interiørmaling test

Interiørmaling test

På utkikk etter interiørmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Det finnes imidlertid også interiørmaling som er spesielt utviklet for å kunne vaskes, eksempelvis Lady Vegg Easy Clean. I en tidligere test utpeker denne malingen seg spesielt bra på nettopp områder som vaskbarhet, flekkfjerning og slitestyrke. Interiørmaling , er det noen særlig forskjell?


Skal male, og lurer på om det er noen sårlig forskjell mellom merkene, eller er det. Ifølge Hjort ser halvveisresultatene ganske like ut som de har gjort i tidligere tester. TESTPANELER: Bærekraftsjef i Folksam, Karin Stenmar og malingsekspert Stefan Hjort.


Dårlig fargematch trakk resultatet ned for Nordsjö, Blankett Vog Flügger Exolit V 40. Flugger sin maling tørket i tillegg merkbart fort. Nordsjö sin derimot, var vanskeligere å smøre utover og ga svake striper i finishen.


Interiørmaling test

Alle de fire merkene ga riktig glans. Astma- og allergiplager viser seg dessverre å være en økende tendens på verdensbasis. I følge Norges Astma – og Allergiforbund (NAAF) vil hvert 5. LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge. LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute med de riktige fargene og konseptene.


Undersøkelsen har pågått over to år, og er gjennomført i fire ulike områder av Sverige. Testen er den eneste uavhengige offentlige test av hvordan malingene klarer seg i ulike nordiske klima. Miljømerket interiørmaling for deg med høye krav. De passer utmerket til maling av dører, lister og møbler innendørs.


Velg mellom grunning, halvblank og blank, og flere nyanser. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Vi hjelper deg å velge riktig maling! De fleste malinger er enten olje- eller vannbasert. Like viktig som å velge malingtypen, er å tenke på overflaten.


Sammenlign priser på tusenvis av produkter, og les bruker- og ekspertvurderinger for å kunne ta de beste valgene. BEST I TEST Beckers Perfekt Akrylat Plus er en nyutviklet, halvmatt fasademaling av høyeste kvalitet, som holder fasaden fin i opptil år, og kom på 1. Den blir og anbefalt i halvveis – rapporten for neste test som kjøres, les resultatet HER. En miljøvennlig akrylmaling med god dekkevne og slitestyrke. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av maling til vegg og tak til innvendig bruk.


Kjøp på nett eller i butikk. Klikk deg gjennom vår malingsvelger for å finne riktig farge og maling til ditt behov. Svenske testfakta har tidligere testet interiørmaling (pdf), og den som kom best ut i testen var en vannløselig maling.


Interiørmaling test

Også på interiørflater velger Ringsrød vannbasert, men påpeker at det er vanskeligere å påføre. Likevel mener han at med riktig verktøy, og erfaring med vannbasert maling så er det et naturlig valg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg