onsdag 18. april 2018

Finndintapet

Accessories Adagio Adventure Aida Albemarle Allegro Amalfi Anno Apelviken Aqua Archive Anthology Archive Traditional Ardmore Arkiv Engblad Atmospheres. Når du registrerer deg hos oss får du muligheten til å lagre favoritter, skape og dele dine egne samlinger og bestille tapeter og tapetprøver direkte fra hjemmesiden. Det er en glede for oss å introdusere vår splitter nye nettside finndintapet. Vi vet at det kan være vanskelig å finne akkurat den tapeten som får ditt hjerte til å slå litt fortere, så vi har gjort det enkelt for deg å velge.


Borge tapet er kanskje det merket som kjenner nordmenns interiørpreferanser best. De byr på et tidsriktig og variert utvalg av tapet tilpasset norske hjem. Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport.


Norges største nettbutikk. Velkommen til Borges nettbutikk! Her kan dere bestille alle våre varer. Her har du tapeter i alle former og farger! Vi har 2lagerførte tapeter, vinyl, fiber, fototapeter, våtromstapet mm.


Finndintapet

Vi har også mange tapet-bøker med masse nydelig tapet, vi bestiller gjerne for deg. Vi kan bestille alle tapeter du finner inne på Finndintapet , om du ønsker å søke på tapet der. Sjekk også ut finndintapet. Inspirasjon og alle foto: Borge as.


Direktør for marke fag og kompetanseutvikling Cathrine Wæraas Temmerud. Fine tapeter skaper nytt liv i et rom. Designeren har også besøkt et slott med et imponerende bibliotek og klassiske tre-paneler som også har blitt til tapetdesign. Med andre ord: En oppsiktsvekkende tapetkolleksjon du ikke kan gå glipp av! I tillegg får du trendy palmeblader og eksotiske elefant-statuer i sten.


Finndintapet

Se hele kolleksjonen på finndintapet. I tenåringens indre gemakker er det overhengende fare for at bilder, plakater og andre småsaker blir hengt opp for så å bli tatt ned etter en stund. Våre kunder består av privatkunder, offentlige etater, forretnings – og bedriftskunder. Fornøyde kunder er den beste. Da kan det nye nettstedet finndintapet.


Det ser håndmalt ut, med de små skyggeeffektene som gjør hele forskjellen. Hos oss finner du f ibertapet, vinyltapet, designtapet, barnetapet, fototapet og wallstickers. Se kolleksjonen på finndintapet. Premien består av: ruller tapet i valgfritt design fra Scandinavian designers ll kolleksjonen fra Borge, se finndintapet.


Finndintapet

Nå er det bare opp til deg å legge en plan for hvordan soverommet ditt skal bli! Mitt tips til deg er å skisse ned ideer og tanker og gjerne lime inn utklipp av din inspirasjon. Maskulint og eksklusivt inntrykk på soverommet får du med tapet som ser ut som skinn fra kolleksjonen Cosmopolitan. Lagt inn av Maleriet fargehandel kl.


Send dette via e-post Blogg dette!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg