onsdag 18. april 2018

Enkel bordpynt

Vi har Bortpynt og Alt Annet du trenger til en Vellykket Fest. Nordens største utvalg! Her finner du en stor mengde festtilbehør.


DIY: Lag dekorativ bordpynt til julebordet Ønsker du å imponere litt ekstra når du pynter julebordet i år? Vi viser deg hvordan du enkelt kan lage en vakker liten. Enkel pynting av bordet i grønne toner og enkle materialer. Denne gangen samlet jeg sammen litt ulike små vaser og noen gamle lykter til telys.


Ved å gruppere dem midt på bordet gir det en linje å jobbe ut fra. Bordpynt skal helst ikke være i veien når man snakker sammen så unngå å bruke for høye ting. Litt pinner, gjerne med litt tørket mose på 3. Bjørkebark og kongler 4. Det du trenger er: 1. Tapetkniv, planke bit (til å kutte på), pensel og hvitmaling. Oppskrift og fremgangsmåte her.


Enkel bordpynt

Deretter er hver enkel bleie hengt til tørk med mini klesklyper på en snor som er satt rundt pinner med føtter. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. På det ene bildet har jubilanten fått en enkel , gul rose i en liten vase.


Bordkortene er laget av gavelapper - og tekstlapper fra en dymomaskin. Disse er festet rundt glassene med hyssing. Denne tøffe borddekkingen fant vi på bloggen Noe på hjertet. Bloggeren bak bloggen Cecilies Lykke kan også kunsten å dekke bord.


Så enkelt kan det også gjøres! Her er en litt mer tradisjonell dekorasjon med hortensia, germini, brudeslør og grønt. Seks enkle småretter. Vi har satt sammen våre tapasfavoritter som du lager på et blunk.


Disse består av spanske kjøttboller, mozzarella og tomat, enkle hvitløksgratinerte skiver og aioli, kyllingvinger, lompe-wraps og til slutt en miks av frukt og grønt. Fra flotte dørkranser, til vakker bordpynt til trappepynt laget av kongler, mose og lyng. DIY – Festlige invitasjoner og bordpynt De beste festene har nesten alltid et tema, spør De Anna.


Enkel bordpynt

Hun foreslår at De lager små motiver med dekorasjonstape både på invitasjonene og bordpynten slik at det blir til et gjennomgående tema. Materialer: Kartong A priser fra NOK Bordkort, pris per pakke NOK Glittertape, priser fra. Pappa lagde denne for maange år siden, og vi alle har brukt det i våres konfirmasjoner og blir nå brukt i dåp. Spikret sammen helt enkelt , og så legger man hvitt laken over, og hvitt tyll over der igjen (kjøpes i stoffbutikk). Her går jeg i gjennom hvordan du enkelt kan lage bordpynt selv til dåp, konfirmasjon, bryllup eller andre store anledninger.


Og det ved å bruke blikkbokser! Her ser du ulike ferdige varianter, og alle er super enkle. Du kan bruke de som vaser til borddekking. Enkle og søte til bordpynt. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest.


Enkel bordpynt

Derfor har vi sørget for å ha et stort og rikt utvalg av bordpynt i mange forskjellige farger, varianter og til forskjellige anledninger. Med vårt utvalg i bordpynt og strøssel, blir det enkelt å ivareta fargetemaet for festen. ENKELT Å LAGE: Julehjerte av garn.


Foto: Marita Storbukås Lohne Vis mer. Her er et kjempefint julehjerte som selv små barn klarer å lage - med litt hjelp av en voksen. Dette er laget av Marita Storbukås Lohne som forteller at hun først brukte en ståltråd til å forme hjertet.


Enkel bordpynt

Vakker og enkel bordpynt , som ikke koster all verden. Hortensia fås i mange vakre farger, rosa, blå, lilla, grønn og hvit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg