onsdag 22. april 2015

Nordsjø maling fargekart

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Riktig maling på rett plass.

Hvilken maling skal benyttes på gipsvegg eller panelvegg? Hvilken benyttes når du maler møbler og vinduskarmer, og hvordan oppnår du den helmatte eller den mest vaskbare overflaten i huset? Bruker du riktig maling på riktige overflater innendørs, får du det beste resultatet.


Tips når du skal male stue er supermatte vegger som gir ett elegant og tidløst uttrykk uten gjenskinn. Her finner du riktig produkt og farger! Det er viktig å vite hvilken type maling du skal male me det kommer an på hvor du skal male og hvilke egenskaper den malte overflaten skal få. Det er altså ikke bare fargen du skal ta stilling til før du maler veggene dine med en maling som skal holde lenge. Vår butikk-kjede består av kvalifiserte forhandlere i hele Norge og Sverige.


Forgotten your password?

I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Nye betonggulv skal herde i minst uke, være tørre og frie for smuss, olje og lignende. Betonghuden skal fjernes ved f. Ved overmaling av eksisterende maling , skal overflaten mattslipes og all løstsittende maling fjernes.


Påføres med pensel eller rull. Bør påføres i to lag. Vores nyeste tips og inspirationer er på vej til din postkasse. Vi kan hjelpe deg med alt som handler om maling , tapeter, gulv, fliser og verktøy.


Vores maling forandrer ikke kun væggene, men også millioner af menneskers liv rundt om i verden. Få viden og inspiration. Nordsjös nye fargekart er laget for dem som tør å la de malte flatene ta plass, og ikke bare være en nøytral bakgrunn. Fargekartet heter Simply Colourful og skal inspirere dem som våger og vil ta et mer bevisst valg enn det enkle ubrutte hvite.


Farger til både interiør og eksteriør. Colour tester er en vannbasert maling for fargeprøving på vegg med innebygget minirulle. Nordsjö Colour Tester gjør det enkelt og hurtig å gjøre en test på stedet du ønsker å male om.


Den gjør det også enklere å velge farge ved ommaling eller nymaling av innvendige veggflater. Med dette instrumentet kan du raskt måle fargen på ulike overflater og finne den fargen som ligger nærmest blant våre Nordsjö-produkter. Sammenlign pris på Nordsjö maling.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer.

Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. I vårt nye fargekart kan du studere en rekke ulike grå nyanser, fra de kjølige og nøytrale til de lune og varme. Hver hovedfarge har sine tilhørende fargeanbefalinger.


Ved å følge våre anbefalte kombinasjoner får huset en harmonisk fremtoning, forsikrer hun. Da bør du sjekke ut vår selvrensende maling , OPTIMAL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg