onsdag 11. mars 2015

Liftgardin sett

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. Se de fine inspirasjonssidene våre. Liftgardiner til et hyggelig hjem. Et komplett sett til deg som vil sy din egen liftgardin.


Velg ditt favorittstoff og sy på medfølgende borrelåsbånd og snart har du din helt unike liftgardin. Pakningen inneholder beskrivelse av hvordan du enklest mulig går til verks. Observer at kjedetrekket er.

Stort utvalg av gardiner, plisségardiner, rullegardiner, persienner og gardintilbehør Riktige gardiner og persienner hjelper deg å skape stemningen du i hjemmet. Den perfekte liftgardin til ditt vindu i utsøkte stoffer. Du kan velge blant mange design, om det skal være dekorativt, mørklegging eller transparent. Ikke hvert rom egner seg til normale gardiner, hvor liftgardiner er et riktig godt alternativ. Fargerik liftgardin med et flott mønster som lyser opp rommet og gjør oss glade når vi ser det.


Noe kraftigere bomullskvalitet. Enkelt å træ på gardinstangen. Sett farge på flere av rommene dine med putetrekk, løpere og gardinlengder. Eller hvorfor ikke sy ditt eget tilbehør?


Tosidig liftgardin i roll up modell med knyting. Stripet stoff på den en siden og ensfarget lin på den andre siden. Sett sammen din egen unike liftgardin ut fra den brede kolleksjonen av eksklusive vev og forskjellige Luxaflex liftgardinmodeller.


Vi er ute etter rullegardin, persienner eller liftgardiner som er ca 2i. En mulighet er å kjøpe. Her finner du flust av liftgardiner til hjemmet ditt.

Med nye gardiner kan du enkelt og raskt gjøre hjemmet ditt hyggelig og hjemmekoselig. Handle trygt på jotex. Klassisk og enkel liftgardin som passer perfekt til alle husets rom.


Kombiner med HC Classic ferdigsydde gardinlenge i samme farge for. Takket være det unike designet av VELUX liftgardin , kan du enkelt skifte stoff og dermed utseendet på rommet ditt på bare noen få minutter ved hjelp av farger, struktur eller andre effekter. Velg en mørkere farve for dimming av lyset, bruk gjennomsiktige stoffer for å lage flotte effekter i rommet eller tettere stoff for å mykgjøre lyset. Smarte og praktiske rullegardiner.


Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. Gardiner er som accessoirer, de kan gjøre utrolig mye for helhetsfølelsen.


Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Hvorfor skal jeg velge en liftgardin ? Stoffets tetthet avgjør hvor mye lys og innsyn gardinen tillater. Nettbutikken har også et stort udvalg i tilbehør til alle gardiner, både til vanlige gardiner, rullegardiner, og liftgardin. Det har blitt en og annen hjemmesydd liftgardin hos oss. To i stua, og nå er jeg i gang med en tredje variant til barnerommet.


Jeg har kjøpt både liftgardinsystem og stoff fra Stoff og Stil, og er veldig fornøyd. Stoff og Stil har en en del stoff til mørkleggingsgardiner som jeg synes er helt fantastiske. Lystette liftgardiner passer i alle rom som solskjerming, som gir et behagelig og mørkt rom til alle døgnets tider. Dersom du ønsker en liftgardin på soverommet, kan en lystett være å anbefale da man gjerne sover best i et helt mørkt rom.


Transparent gardin passer bedre i stuen og hverdagsrom, enn på soverommet. Det er lett å bli forvirret i gardinverdenen, for det finnes så utrolig mange gardintyper med forskjellig funksjon. Enda mer forvirrende er det når det finnes flere gardintyper som er så like at du ikke helt vet hva som er forskjellen, som for eksempel roll up-gardin, liftgardin og rullegardin.


Som navnet tilsier er det en svært gammel modell, men med sitt stramme uttrykk like velegnet i et moderne interiør. Her er snortrekk og hemper synlig og gardinen er svært enkel å sy selv. Denne er stort sett gjennomsiktig, hvit med røde mønsterdetaljer d.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg